We're back!

Vi har vært gjennom en tid preget av oppturer og nedturer, men vi er veldig optimistiske til fremtiden. Verden åpnes gradvis og vi står klare for å reise med deg – enten du vil oppleve Norden, eller om du vil videre ut i Europa på nye eventyr.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord igjen!We're back!

Vi har vært gjennom en tid preget av oppturer og nedturer, men vi er veldig optimistiske til fremtiden. Verden åpnes gradvis og vi står klare for å reise med deg – enten du vil oppleve Norden, eller om du vil videre ut i Europa på nye eventyr. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord igjen!

 

  • Tilbudet gjelder kun LowFare og LowFare+ billetter.
  • Betingelsene kan bli endret, og betingelsene på kjøpstidspunktet vil da være gjeldende.
  • Ombooking kan kun foretas til en ny dato hvor det finnes ledige billetter av samme billettype.
  • Gebyrfri ombooking gjelder kun én gang og må gjennomføres innen 16 dager før avreise på internasjonale flyvninger og innen 7 dager på innenriksflyvninger.
  • Vanlige betingelser gjelder for ombookinger som blir gjennomført mindre enn 16 dager før avreise på internasjonale flyvninger og mindre enn 7 dager på innenriksflyvninger.
  • Hele reisen i den nye bestillingen (inkludert returreise) må være gjennomført innen 30. oktober 2021.
  • Eventuell prisdifferanse mellom opprinnelig billett og ny billett må betales. Dersom ny billett er billigere enn opprinnelig billett, vil prisdifferensen ikke bli refundert.
  • Tilbudet om gebyrfri ombooking for innenriksreiser gjelder for reiser som bestilles mellom 7. juni og 15. august 2021, og gjelder for innenriksflyvninger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Malaga

Direkte fra Oslo / én vei fra >


399,-

Nice

Direkte fra Oslo / én vei fra >


399,-

Krakow

Direkte fra Oslo / én vei fra >


399,-

Split

Direkte fra Oslo / én vei fra >


599,-

Fra for fly

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 80 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

  • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 80 destinasjoner innenfor et budsjett på