Fleksibel reise

Vi har stor forståelse for at det kan være utfordrende å planlegge reiser i uoversiktlige tider, og at du derfor har behov for mer fleksibilitet. For å gi en følelse av trygghet, og for at du skal ha en behagelig og stressfri opplevelse når du reiser med oss, tilbyr vi en rekke smarte og fleksible løsninger. Hos oss kan du enkelt endre alle billetter, enten du skal på fritids- eller forretningsreise.

Fleksible Flex-billetter

Vanskelig å spå om fremtiden? Flex-billettene våre er da det sikreste og smarteste valget, fordi de er designet for det uforutsette. Du kan endre billetten din gratis frem til 30 minutter før avgang, eller få pengene refundert.

 Les om Flex-billetter her

 

Smart avbestillingsbeskyttelse

Vi kan alle bli akutt syke, som fører til at vi er nødt til å kansellere en planlagt reise. Legger du til vår avbestillingsbeskyttelse i bestillingen din på nett, kan du føle deg trygg på at du får flybilletten din refundert, om noe uforutsett skulle skje med deg, eller noen i din nærmeste familie.

 Les om avbestillingsbeskyttelse

business-app.jpegNyttig reiseapp

Visste du at reiseassistent-appen vår forenkler livet på reise? Du kan sjekke inn fra hvor som helst, selv uten nett. Du kan dessuten enkelt legge til Fast Track, favorittsete, eller ekstra bagasje i bestillingen din. Skulle flyinformasjonen din endre seg, får du varsel om dette i appen.

 Last ned appen her

Lavprisbilletter – enkle å endre

Ting kan skje og planer endrer seg. Vi har full forståelse for dette. Derfor har vi gjort det enkelt å endre de fleste bestillinger på nett. I våre billettyper LowFare og LowFare+ kan du enkelt endre tid, dato, reisemål og navnet på den reisende, mot et ekstra tillegg. Du kan endre bestillingen din inntil 30 minutter før avgang. 

  Slik endrer du bestillingen

Åpent kjøp i 24 timer

Det skal være enkelt å endre planer, derfor tilbyr vi åpent kjøp. Du kan få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling, og du får også igjen pengene på bestillinger gjort mindre enn 24 timer før planlagt reise - hvis billettene avbestilles innen fire timer etter kjøpet. Ellers gjelder normale betingelser.

Ikke betal mer enn du må. Her kan du sikre deg billige billetter!​

Se lavpriskalender her

your-smart-move-espen-green-960x640.jpg

Ikke betal mer enn du må. Her kan du sikre deg billige billetter!

Bestill flyreise nå

  LowFare LowFare+ Flex
 Liten veske (under setet) Gratis Gratis Gratis
 Håndbagasje (bagasjehylle) $ Gratis Gratis
 Håndbagasje totalt 10 kg  10 kg 15 kg
 Innsjekket bagasje $ Gratis 1 x 23kg Gratis 2 x 23kg
 Setereservasjon $ Gratis Gratis
 Fast Track $ $ Gratis
 WiFi Gratis Gratis Gratis
 Endringer $ $ Gratis
 Refunderbar - - Gratis

WiFi er tilgjengelig på de fleste flyvningene. Fast Track er tilgjengelig på utvalgte flyplasser. For informasjon om valgfrie tilleggstjenester, vennligst se relevante vilkår.