CashPoints på flybilletter med Norwegian

Norwegian tilbyr rimelige flybilletter og et stadig voksende rutenettverk, og Norwegian Reward er Norwegians eget gratis fordelsprogram for deg som vil få enda mer ut av din reise.

Som medlem tjener du CashPoints på alle dine flybilletter.

  • 1 % CashPoints på alle LowFare-billetter
  • 2 % CashPoints på alle LowFare+-billetter
  • 5 % CashPoints på alle Flex-billetter
  •  

Betaler du med Norwegian-kortet tjener du: 

  • 3 % CashPoints på alle LowFare-billetter
  • 4 % CashPoints på alle LowFare-billetter
  • 5 % CashPoints på alle Flex-billetter
  •  

Antall opptjente CashPoints kan øke ytterligere med opptil 6 % om du har 'ekstra CashPoints' fordeler. Maksimal opptjening er 11 % CashPoints på en flybillett. Husk at alle kan tjene CashPoints på flybilletter – det inkluderer også barn.

Søk og bestill flybilletter

Om du allerede har flydd med Norwegian, men glemte å legge inn Reward-nummer når da bestilte billettene, eller om du ikke var medlem av Reward når du foretok bestillingen, så kan da fortsatt tjene CashPoints. Bare legg til ditt Reward-nummer innen 30 dager etter avreise og du vil få dine CashPoints inn på kontoen. Klikk her for å få dine CashPoints. 

*Opptjening av CashPoints på Norwegians flyreiser er basert på nettoprisen av flybilletten. Nettopris er eks. skatter og avgifter. CashPoints-opptjening på flybilletter er personlig, så du tjener kun på dine egne reiser. Gjelder ikke på gruppereiser. 


Om Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa. Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian.

Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 % innen 2030. Derfor fornyer Norwegian flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger.

Dine fordeler

Tjen opptil 11 % CashPoints på dine flybilletter

Når mottar du CashPoints?

CashPoints blir overført til din konto innen 14 dager etter reisen er gjennomført.