Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Barnerabatt


Alle unge reisende er velkomne hos oss! Hvilken billett de skal ha, avhenger av alder og destinasjon.

Spedbarn-billett - under 2 år

På innenlandsreiser reiser du gratis med et spedbarn som skal sitte på fanget ditt, så lenge det er under to år den dagen reisen gjennomføres. På innenlandsflyvninger i Spania må du betale flyplassavgift for spedbarn.

På utenlandsreiser trenger du en spedbarnsbillett for et spedbarn som skal sitte på fanget ditt. Denne koster 10 % av voksenpris pluss eventuelle flyplassavgifter, så lenge barnet er under to år på datoen for returflyvningen (eller på datoen for enveisflyvningen hvis dere bare skal reise én vei).  Spedbarnsrabatten gjelder ikke Premium- og PremiumFlex-billetter. 

For å unngå usikkerhet i forhold til barnets alder, ber vi at dere under reisen til enhver tid kan dokumentere barnets alder (med f.eks. fødselsattest eller pass).

Barnebillett - 2 til 11 år

På alle flyvninger (unntatt internasjonale langdistanseruter), reiser barn som er mellom to og elleve år den dagen reisen gjennomføres, med barnebillett. Denne koster 75% av voksenpris pluss eventuelle flyplassavgifter. Barnerabatten gjelder ikke på innenlandsreiser i Spania eller LowFare-billetter i våre laveste priskategorier (f.eks. kampanjepriser).

På internasjonale langdistanseruter, reiser barn som er mellom to og elleve år den dagen reisen gjennomføres, med barnebillett. Denne koster 90% av voksenpris pluss eventuelle flyplassavgifter. Barnerabatten gjelder ikke Premium- og PremiumFlex-billetter eller LowFare-billetter i våre laveste priskategorier (f.eks. kampanjepriser). 

For å unngå usikkerhet i forhold til barnets alder, ber vi at dere under reisen til enhver tid kan dokumentere barnets alder (med f.eks. fødselsattest eller pass).

Voksenbillett - fra 12 år

Barn fra fylte tolv år, må betale voksenbillett.