Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Setereservasjon


Liker du vindusplassen, eller vil du helst sitte ved midtgangen? Betaler du litt ekstra, kan du bestille akkurat det setet du vil ha

Oppdatering på våre internasjonale langdistanseruter

På grunn av de pågående utfordringene rundt pandemien har vi tatt den vanskelige beslutningen om å avbryte operasjonen av våre flyreiser til og fra USA, Argentina, Brasil og Thailand.

Les mer her.

Velg hvor du vil sitte

Når du bestiller, har du mulighet til å velge hvor du skal sitte. Hvis du ønsker et spesifikt sete eller vil sitte sammen med noen som har foretatt en separat bestilling, er det best å reservere sete på nett så tidlig som mulig, og senest 1 time før avgang. Se oversikt over setene på de forskjellige flytypene.

Bestill sete nå

Seter ved nødutgang

De fleste setene med ekstra beinplass ligger ved en nødutgang. I henhold til internasjonale bestemmelser har følgende passasjerer ikke lov til å sitte på disse setene:

  • passasjerer med spesielle behov/funksjonshemninger
  • barn under 16 år

Priser for setereservasjon

Setereservasjon er inkludert på alle billetter unntatt LowFare, der alle våre tilleggstjenester er valgfrie. Hvis det ikke er så nøye hvor du sitter, så ikke bekymre deg – vi vil automatisk tildele deg et sete på avreisedagen. 
Hvis du har en LowFare+, Flex- eller Premium-billett, sørg for at du velger ditt foretrukne sete før du sjekker inn online. 

Alle flyvninger unntatt internasjonale langdistanseruter

  • LowFare: 75 - 475 NOK per person, per strekning
  • LowFare+: Standard setereservasjon inkludert
  • Flex: Setereservasjon inkludert

Internasjonale langdistanseruter

  • LowFare + LowFare+*: 250 - 700 NOK per person, per strekning
  • Flex: Setereservasjon inkludert (Economy-kabin)
  • Premium og PremiumFlex: Setereservasjon inkludert (Premium-kabin)

Bestille et ekstra sete

Mange passasjerer velger å bestille et ekstra sete for å få litt bedre plass under flyturen.

Hvis du vil ha et ekstra sete ved siden av ditt, bestiller du billetten og det ekstra setet samtidig hos kundeservice. Vi anbefaler at du bestiller minst 48 timer før avgang, slik at vi får inn bestillingen din i tide.

Du betaler den prisen som gjelder på bestillingstidspunktet. Vi har også belteforlengere om bord – bare spør kabinbesetningen.

Bestille ekstra sete til spedbarn

Spedbarn får ikke eget sete når du kjøper spedbarnbillett. Hvis du vil at spedbarnet skal ha litt ekstra plass på flyturen, kan du ringe kundeservice og bestille dette.

Babykurver på fly til/fra USA, Thailand, Argentina og Brasil

Vi har et begrenset utvalg av babykurver på flyene til/fra USA, Thailand, Argentina og Brasil. Om du vil bestille plass for babykurv, anbefaler vi at du ringer vårt kontaktsenter for å bestille bestille billetten din og plass for babykurven.

Kostnad for babykurvsett – betaling om bord

Vi tar en liten avgift for bruk av babykurvsett ombord, som vi krever at passasjerer bruker av hygieniske årsaker. Denne avgiften kommer i tillegg til billettprisen og eventuell kostnad for setereservasjon. Avgiften betales til vår kabinbesetning ombord på din flygning.

Babykurvsett: 10 USD