Setereservasjon


Liker du vindusplassen, eller vil du helst sitte ved midtgangen? Betaler du litt ekstra, kan du bestille akkurat det setet du vil ha

Velg hvor du vil sitte

Når du bestiller, har du mulighet til å velge hvor du skal sitte. Hvis du ønsker et spesifikt sete eller vil sitte sammen med noen som har foretatt en separat bestilling, er det best å reservere sete på nett så tidlig som mulig, og senest 1 time før avgang. Se oversikt over setene på de forskjellige flytypene.

Bestill sete nå

Seter ved nødutgang

De fleste setene med ekstra beinplass ligger ved en nødutgang. I henhold til internasjonale bestemmelser har følgende passasjerer ikke lov til å sitte på disse setene:

  • passasjerer med spesielle behov/funksjonshemninger
  • barn under 16 år

Priser for setereservasjon

Setereservasjon er inkludert på alle billetter unntatt LowFare, der alle våre tilleggstjenester er valgfrie. Hvis det ikke er så nøye hvor du sitter, så ikke bekymre deg – vi vil automatisk tildele deg et sete på avreisedagen.

Hvis du har en LowFare+ eller Flex-billett, sørg for at du velger ditt foretrukne sete før du sjekker inn online.

  • LowFare: 89 - 429 NOK per person, per strekning
  • LowFare+: Standard setereservasjon inkludert
  • Flex: Setereservasjon inkludert

Sitteplasser når du reiser med barn

Hvis du reiser med barn, legger du til antall barn og deres alder når du bestiller. Du vil da automatisk bli tildelt et sete i nærheten av dem gratis, for å sikre at barnet ditt ikke blir sittende alene. Vi har alltid som mål å sette dere rett ved siden av hverandre, men dette kan ikke garanteres med mindre du bestiller seter under eller etter bestillingen. Vi vil imidlertid fortsatt sørge for at hvert barn under 12 år sitter i nærheten av en voksen fra din bestilling, men vi må muligens ordne dette på flyplassen eller om bord.

Sitteplasser når du reiser sammen med personer med nedsatt funksjonsevne

 

Passasjerer som reiser sammen med personer med nedsatt funksjonsevne vil få lov til å sitte sammen under flyreisen, noe som sikrer en komfortabel reise for alle. Denne tjenesten er kostnadsfri. I de fleste tilfeller vil vi sørge for at dere blir plassert ved siden av hverandre, men dersom dette ikke lar seg gjøre, vil vi plassere dere på samme seterad eller maksimalt en seterad fra hverandre.

Bestille et ekstra sete

Mange passasjerer velger å bestille et ekstra sete for å få litt bedre plass under flyturen.

Hvis du vil ha et ekstra sete ved siden av ditt, bestiller du billetten og det ekstra setet samtidig hos kundeservice. Vi anbefaler at du bestiller minst 48 timer før avgang, slik at vi får inn bestillingen din i tide.

Du betaler den prisen som gjelder på bestillingstidspunktet. Vi har også belteforlengere om bord – bare spør kabinbesetningen.

Bestille ekstra sete til spedbarn

Spedbarn får ikke eget sete når du kjøper spedbarnbillett. Hvis du vil at spedbarnet skal ha litt ekstra plass på flyturen, kan du ringe kundeservice og bestille dette.