Priority Boarding


Unngå å stå i kø ved gaten og finn deg raskere til rette om bord – med Priority Boarding er du en av de første som får gå om bord på flyet.

Først om bord – uten stress

Med Priority Boarding slipper du å stå i kø ved gaten og kan forlate den travle flyplassen før alle andre. Du blir en av de første som får gå om bord, slik at du kan finne deg raskere til rette – få god tid til å finne plass til håndbagasjen, len deg tilbake i setet, og slapp av.

Slik fungerer Priority Boarding

  • Priority Boarding er tilgjengelig på utvalgte flyplasser for kun 50 NOK per person per strekning.
  • Våre Flex-billetter inkluderer Priority Boarding.
  • Du kan legge til Priority Boarding på nett når du bestiller billett, eller etter at du har bestilt billett – inntil 1 time før planlagt avgang.
  • Når ombordstigningen starter, ber vi passasjerer med Priority Boarding om å komme til skranken først, og du blir en av de første som går om bord i flyet.
  • Pass på at du er ved gaten i god tid før ombordstigningen på flyet ditt starter. Du kan ikke benytte Priority Boarding etter at de resterende passasjerene har begynt å gå om bord.

Er du medlem av Norwegian Reward? Da kan du bruke CashPoints for å legge til Priority Boarding. Er du ikke medlem av Norwegian Reward? Finn ut mer og start å tjene opp CashPoints i dag.