Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Vår historie


Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 9000 dedikerte medarbeidere. Vi tilbyr rundt 500 ruter til mer enn 150 reisemål i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Asia, Karibia, Sør-Amerika og USA.

Norwegian crew members


Norwegian har vært notert på Oslo Børs siden 2003. Vi er et ungt flyselskap, og har vokst betraktelig de siste årene ved å introdusere splitter nye fly til flåten vår. Vi har også lansert mange nye ruter og etablert nye baser i Europa, Asia, USA og Sør-Amerika. I dag har vi nesten 150 fly, og vi er stolte av at flåten vår er en av de yngste og grønneste i verden med en gjennomsnittsalder på bare 3,6 år.

Vi faser stadig inn nye fly i flåten vår. Det er vinn-vinn for passasjerene, miljøet og selskapets kostnader. Nyere fly bruker mindre drivstoff og krever mindre vedlikehold, i tillegg er de både mer miljøvennlige og behagelige for passasjerene våre.

Norwegian har rundt 250 fly i bestilling og vil i løpet av de neste årene få levert flytypene Boeing 737-800, Boeing 787 Dreamliner, Boeing 737 MAX 8, Airbus A320neo og Airbus 321 Long Range.

 • Flyene våre

  Norwegian har en av de nyeste og grønneste flåtene i verden. Drivstoffbesparelsen er ikke bare gunstig for miljøet – den gir deg billigere billetter også.

 • Priser og utmerkelser

  Vi har vunnet mange priser, noe som tyder på at passasjerene våre setter pris på miljøvennlige fly av høy kvalitet, lave priser og spennende reisemål.

 • År for år

  Vi lanserte vår første flyrute i 1993. I 2015 bestilte vi 19 ekstra Boeing 787-9 Dreamlinere til langdistanserutene våre. Her er en oversikt over historien vår.

 • Halehelter

  På halefinnen på våre fly finner du helter som har sprengt grenser, utfordret normer og inspirert andre.

 • Flydrift

  Norwegian har fem driftstillatelser (Air Operator’s Certificates, AOC). Sikkerhet har høyeste prioritet i selskapet.

 • Visjon og verdier

  Norwegian ønsker å gi alle muligheten til å fly. Dette gjenspeiles i våre visjoner, verdier, driftsprioriteringer og mål.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.