Samfunnsansvar


Norwegians strategi for samfunnsansvar er primært basert på hvordan Norwegian som flyselskap kan bidra til mindre forurensning ved å benytte nye, drivstoffbesparende fly.

Coltsfoot and Norwegian airplane

Våre etiske retningslinjer gir et godt grunnlag for et sunt arbeidsmiljø og fokuserer på konsernets retningslinjer for menneskerettigheter, korrupsjonsbekjempelse, ansattes rettigheter og ikke minst sikkerhet for alle - både for våre kunder og ansatte. Norwegian har inngått samarbeid med UNICEF på grunn av organisasjonens fokus på barns rettigheter.

 • Miljø

  Norwegian jobber aktivt med å redusere utslippene i norsk luftfart, og støtter en bærekraftig miljøpolitikk.

 • Partnerskap med UNICEF

  - Barna er fremtiden, og vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre verden til et bedre sted for de som trenger det mest, sier administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos. Derfor samarbeider Norwegian med UNICEF, gjennom et såkalt signaturpartnerskap.

   

 • Arbeidsforhold

  Alle som jobber i Norwegian, har solidarisk ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø og utvikle en sunn bedriftskultur der åpenhet og toleranse står i høysetet. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

{{'FrontPageAccsessabilityVersionOnDesktopDeviceText' | translate}}

{{'FrontPageDesktopVersionOnMobileDeviceText' | translate}}

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Finn ut mer om våre retningslinjer for informasjonskapsler. Når du besøker norwegian.no, samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler.