Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Samfunnsansvar


Norwegians strategi for samfunnsansvar er primært basert på hvordan Norwegian som flyselskap kan bidra til mindre forurensning ved å benytte nye, drivstoffbesparende fly. I tillegg bidrar Norwegians sterke vekst bidrar til sysselsetting og verdiskaping. Norwegian har også hatt et tett samarbeid med UNICEF i ti år for å hjelpe vanskeligstilte barn verden over.

 


Norwegian har blitt et globalt selskap, drevet av visjonen om at «alle skal ha råd til å fly», som bringer mennesker, kulturer og økonomier sammen. Global ekspansjon og nye ruter øker lokal turisme, skaper nye arbeidsplasser, driver økonomisk vekst og sosial utvikling. Samtidig anerkjenner Norwegian sitt ansvar som en betydelig markedsaktør og tar har flere tiltak for å redusere utslippene per passasjer og gjøre luftfarten mer miljøvennlig.
Våre etiske retningslinjer gir et godt grunnlag for et sunt arbeidsmiljø og fokuserer på konsernets retningslinjer for menneskerettigheter, korrupsjonsbekjempelse, ansattes rettigheter og ikke minst sikkerhet for alle - både for våre kunder og ansatte. Norwegian har inngått samarbeid med UNICEF på grunn av organisasjonens fokus på barns rettigheter.

Norwegians tre grunnpilarer innen samfunnsansvar:

 • Miljø

  Norwegian jobber aktivt med å redusere utslippene i norsk luftfart, og støtter en bærekraftig miljøpolitikk.

 • Arbeidsforhold

  Alle som jobber i Norwegian, har solidarisk ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø og utvikle en sunn bedriftskultur der åpenhet og toleranse står i høysetet. 

 • Verdiskaping

  Sosial- og økonomisk verdiskaping er viktige mål som understreker Norwegians strategi for samfunnsansvar. 

 • Samarbeid med UNICEF

  - Barna er fremtiden, og vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre verden til et bedre sted for de som trenger det mest, sier administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos. Derfor samarbeider Norwegian med UNICEF, gjennom et såkalt signaturpartnerskap.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.