Få Norwegian-opplevelsen

Vårt engasjement for å gjøre smarte valg, er kjernen i opplevelsen hos Norwegian. Grep som betyr at det å reise med oss er, vel, smart!

Logo-960x640.jpg


Logoen vår

I mars 2024 lanserte Norwegian en fornyet visuell identitet og logo – for første gang siden oppstarten i 2002. Vi er stolte av å ha en merkevare som er velkjent og verdsatt. Med den nye visuelle profilen bygger vi videre på dette, men med et mer moderne, varmere og tydeligere uttrykk. I tillegg til ny logo har vi en rikere fargepalett, en ny font og bildestil, og et forbedret layout-system. Vi håper du liker den moderne versjonen av Norwegian!


Stolt av å være Norwegian siden 1993​

Siden 1993 har vi stolt båret det norske navnet, flagget, kulturen og verdiene uansett hvor vi reiser. Vi jobber dag inn og dag ut for å binde sammen et bredt utvalg av innenlandsruter i Norge, over hele Norden og til viktige destinasjonener i Europa. Norwegian er norsk helt inn i ryggmargen; vi er her for å gjøre flyreise tilgjengelig for alle, med flere valg og fleksibilitet som passer individualle behov. 

Se alle våre destinasjoner

stewardesse-in-cabin-smiling-960x640


Få mer for mindre  

Visste du at millioner av reisende stemte frem Norwegian som Europas beste lavprisflyselskap i 2020, og det for sjette året på rad? Det er faktisk helt sant, og grunnen er bl.a. fordi vi alltid streber etter å levere lavest mulig pris kombinert med høyest mulig komfort og service. Bedre opplevelse, lavere pris. Dette er så smart at vi tar helt av!

Bestill din neste reise


Fly med bedre samvittighet

Vi svever mot mer bærekraftig luftfart. Vi er faktisk det første flyselskapet som signerer på FNs klimainitiativ, og dermed forplikter oss til å bli klimanøytrale innen 2050. Dette innebærer også at vi skal kutte i CO2-utslippene med 45 % innen 2030. Hemmeligheten vår? Vi kombinerte en av de yngste flåtene i verden med den siste teknologien innen værdata. Moderne fly og mer effektive flyruter, betyr mindre drivstoff og færre utslipp. Og vet du hva? Det betyr også lavere priser!

Les mer om våre forpliktelser


Hold deg ett skritt foran

Vi utfordrer oss selv kontinuerlig for å gjøre tiden din om bord så behagelig og effektiv som mulig. Vi er det første flyselskapet som tilbyr gratis WiFi om bord, og vi sørger for en smidig og rask reise med vår Reiseassistent-app. Reisedokumenter på ett sted? Ingen problem! Reiseoppdateringer? Ned til minste minutt. Innsjekk? Hvor som helst. Tilgang uten nett? Alltid. Fast Track, favorittsete, eller ekstra bagasje? Legg det til mens du er på farten.

Last ned vår Reiseassistent-app

Gjør hverdagen om til ferie

Bli med i vårt prisbelønte fordelsprogram og begynn å tjene og bruke Norwegian CashPoints, vår egen digitale valuta! Som medlem i Norwegian Reward, vil du tjene CashPoints hver gang du flyr, bor på et hotell, kjører en leiebil eller benytter deg av ett av våre andre partnertilbud. Du kan bruke CashPoints til å betale av dine fremtidige flyreiser, og eventuelle ekstravalg du ønsker å legge til. ​​

Du kan også glede deg over ekstra fordeler, som ekstra CashPoints, gratis Fast Track og gratis bagasje. Dersom du gjennomfører 32 flyvninger i løpet av 12 måneder, vil du nå få tilgang til alle fordelene som du ikke har valgt tidligere. I tillegg til disse, får du også tilgang til helt eksklusive fordeler. Jo mer du flyr, jo flere fordeler vil du oppnå.

Bli med i Norwegian Reward gratis


Et smart flyselskap for alle

Vi har aldri strebet etter å være et eksklusivt flyselskap for de få, eller et billig flyselskap for alle. I stedet ønsker vi å være et smart flyselskap for alle. Hva mener vi med smart? Det bestemmer du! Vi i Norwegian mener at du ikke skal bli tvunget til å betale for dyre totalpakker bestående av tjenester du ikke trenger. Begynn med en enkel lavprisbillett, og legg til det du så måtte ønske. Lag en reise på dine egne premisser.

Les om våre billettyper


Er du klar for å gjøre et smart trekk?​

Bla gjennom destinasjonene våre, bli inspirert og bestill din neste flyreise hos oss når du er klar til å bevege deg ut i verden. Og husk … det er alltid på dine premisser.

​ ​Bestill din reise

Vi håper å se deg om bord snart