Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Hvorfor fly med Norwegian?

Finn ut om hvorfor det å fly med Norwegian betyr komfortable flyreiser til lave priser.

Fly til mer enn 150 destinasjoner verden over

Da vi startet lovte vi at alle skulle ha råd til å fly. Og når vi sier alle, så mener vi alle, over hele verden. Så langt har det ført til at vi nå flyr over 500 ruter, fordelt på over 150 destinasjoner.

Hvor vil du reise?

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Skiferie? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan vi fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden.

Fly til mer enn 150 destinasjoner med Norwegian.
Når du flyr mer Norwegian, velger du selv om du vil betale for bagasje.

Du velger det du vil ha

Når du flyr mer Norwegian, starter det hele med en enkel flybillett til en god pris. Trenger du mer enn selve flyturen, legger du det til som du måtte ønske. Hvem vil vel betale for "alt inkludert" når det betyr at du får ting du ikke vil ha? Hvorfor betale for bagasje som du ikke har med deg? Eller mat om bord som du ikke vil ha? Vi gir deg ikke såkalte "gratisting" som du ikke vil ha eller har bruk for uansett.

Lave priser, høy kvalitet

Vi gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten.

Opplev et prisvinnende flyselskap

Når vi vinner priser (noe vi gjør av og til) beviser det at passasjerene våre setter pris på de nye flyene våre, vår vennlige service og lave priser. Det er grunnen til at millioner av passasjerer stemt oss frem som Europas beste lavprisselskap og Verdens beste lavprisselskap for langdistanseflyvninger flere år på rad i prestisjefulle Skytrax Awards.

Så lenge dere liker det vi gjør, lover vi å fortsette med det.

Skytrax Awards logo

Europas beste lavprisselskap

Seks år på rad, stemt frem av passasjerer i Skytrax Awards i 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 og 2018.

Skytrax Awards logo

Verdens beste lavprisselskap for langdistanseflyvninger

Fem år på rad, stemt frem av passasjerer i Skytrax Awards.

La reisene bli til nye reiser med Norwegian Reward

La reisene dine bli til nye reiser

Tjen CashPoints

CashPoints er Norwegians digitale valuta. Som medlem i vårt fordelsprogram, Norwegian Reward, vil du tjene CashPoints hver gang du flyr, bor på et hotell, kjører en leiebil eller benytter deg av ett av våre andre partnertilbud. Bruk dine CashPoints til å betale, helt eller delvis, din neste flyvning med oss.

Oppnå Rewards

Du kan også nyte fordeler med Norwegian Reward, som +2% CashPoint boost, gratis setereservasjon og gratis innsjekket bagasje. Vi kaller disse fordelene Rewards. Jo mer du flyr, jo flere Rewards tjener du.

Langdistansekomfort

Når du flyr halve jordkloden rundt, vil du vel at flyturen skal være behagelig? På våre internasjonale langdistanseruter med vår 787 Dreamliner, kan du blant annet nyte godt av

  • komfortable seter med god benplass
  • frisk luft og optimalt lufttrykk i kabinen, noe som betyr mindre jetlag
  • 65 % større vinduer enn i sammenlignbare flytyper og smart stemningsbelsyning
Premium experience

En Premium-opplevelse

Våre gunstige premiumbilletter på internasjonale langdistanseflygninger med 787 Dreamliner betyr at du kan oppleve en premium flyopplevelse til en premium pris. 

Len deg tilbake i våre premiumseter, slapp av med det store underholdningstilbudet vårt og nyt reisen med gratis drikke (eks. brennevin), en treretters premium middag, frokost eller lett kveldsmåltid. Og om det ikke var nok, kan alle passasjerer som reiser med Premium Flex-billetter, slappe av i loungen på flyplassen før avgang. Det er det som gjør oss til verdens beste lavprisselskap for langdistanseflyvninger.

Underholdning om bord

Når du flyr med Norwegian har du underholdning kun et fingertrykk unna – til enhver tid.

  • Gratis WiFi på de fleste flyvningene våre i Europa
  • Video on Demand på vår WiFi-portal
  • Topp moderne underholdningssystem på våre internasjonale langdistanseflyvninger med vår 787 Dreamliner, med filmer, tv-serier, spill og et interaktivt 3D-kart med tips for reisemålet ditt
  • Vårt prisvinnende magasin «n by Norwegian» 
Underholdning på Norwegians flyvninger
Gratis WiFi om bord på det fleste flyvningene innen Europa.

Gratis WiFi om bord

Tilgjengelig på de fleste flyvningene i Europa

Selv om du sitter i et fly, trenger ikke det å bety at du er avstengt fra resten av verden. Eller at du kjeder deg. Eller at du ikke har fått med deg siste nytt.

Når du flyr med oss kan du koble deg på nett med vårt gratis WiFi og surfe, se hva som skjer i sosiale medier, sjekke e-mail eller jobbe (hvis du må). Du er tross alt avhengig av å være på nett når du er nede på bakken. Hvorfor skulle det være noe annerledes når du er i lufta?

Lyst på noe å bite i?

Det er alltid ditt valg om du vil ha en matbit om bord. Du kan kjøpe snacks og lette måltider på de fleste flyvningene våre. Hvis du vil ha noe mer ordentlig å spise på våre internasjonale langdistanseflyvninger, trenger du bare å bestille dette forhånd – så vil vi ha måltidet ditt klart.

Din personlige snackbar

På våre 787 Dreamliner-flyvninger finner du til og med din egen snackbar. Bare velg hva du vil ha fra berøringsskjermen på underholdingssystemet, dra bankkortet ditt og så kommer vi bort med bestillingen din.

Food on board
Nye fly

En av verdens yngste og grønneste flyflåter

Gjennomsnittsalderen på flyene vår er bare 3,6 år – så når du går om bord på et av de, betyr det at får du mere plass, en stillere flyreise og en raskere flytur.

En bedre opplevelse til en lavere pris

Nye fly betyr også at vi bruker mindre drivstoff. Mindre drivstoff betyr lavere priser for deg, og mindre utslipp for miljøet. Alt i alt får du en mye bedre opplevelse – til en lavere pris. Er ikke det en finere måte å fly på?

Velkommen om bord!

Klar til å fly med oss? Ta en titt på destinasjonene vi flyr til, bli inspirert og bestill din neste reise med oss i dag.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord.

Bestill nå

Welcome on board