Hvorfor fly med Norwegian?

Finn ut om hvorfor det å fly med Norwegian betyr komfortable flyreiser til lave priser.

Vi gjør det billig å fly for alle

Rutenettverket vårt fokuserer på å koble et bredt spekter av innenlandske ruter i Norge, over hele Norden og viktige europeiske destinasjoner.
Vi ønsker å tilby en tjeneste med flere valg og fleksibilitet, slik at du som kunde kan reise til et kostnads- og servicenivå som passer dine individuelle behov.

Hvor vil du reise?

Uansett hva du planlegger, flyr vi deg til neste destinasjon.

Når du flyr mer Norwegian, velger du selv om du vil betale for bagasje.

Du velger det du vil ha

Når du flyr mer Norwegian, starter det hele med en enkel flybillett til en god pris. Trenger du mer enn selve flyturen, legger du det til som du måtte ønske. Hvem vil vel betale for "alt inkludert" når det betyr at du får ting du ikke vil ha? Hvorfor betale for bagasje som du ikke har med deg? Eller mat om bord som du ikke vil ha? Vi gir deg ikke såkalte "gratisting" som du ikke vil ha eller har bruk for uansett.

Lave priser, høy kvalitet

Vi gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten.

Opplev et prisvinnende flyselskap

Når vi vinner priser (noe vi gjør av og til) beviser det at passasjerene våre setter pris på de nye flyene våre, vår vennlige service og lave priser. Det er grunnen til at millioner av passasjerer stemt oss frem som Europas beste lavprisselskap og Verdens beste lavprisselskap for langdistanseflyvninger flere år på rad i prestisjefulle Skytrax Awards.

Så lenge dere liker det vi gjør, lover vi å fortsette med det.

La reisene dine bli til nye reiser

Tjen CashPoints

CashPoints er Norwegians digitale valuta. Som medlem i vårt fordelsprogram, Norwegian Reward, vil du tjene CashPoints hver gang du flyr, bor på et hotell, kjører en leiebil eller benytter deg av ett av våre andre partnertilbud. Bruk dine CashPoints som delbetaling for dine fremtidige flyvninger med Norwegian.

Oppnå Rewards

Du kan også nyte fordeler med Norwegian Reward, som +2 % CashPoint boost, gratis setereservasjon og gratis innsjekket bagasje. Vi kaller disse fordelene Rewards. Jo mer du flyr, jo flere Rewards tjener du.

Gratis WiFi om bord

Tilgjengelig på de fleste flyvningene i Europa

Selv om du sitter i et fly, trenger ikke det å bety at du er avstengt fra resten av verden. Eller at du kjeder deg. Eller at du ikke har fått med deg siste nytt.

Når du flyr med oss kan du koble deg på nett med vårt gratis WiFi og surfe, se hva som skjer i sosiale medier, sjekke e-mail eller jobbe (hvis du må). Du er tross alt avhengig av å være på nett når du er nede på bakken. Hvorfor skulle det være noe annerledes når du er i lufta?

Gratis WiFi om bord på det fleste flyvningene innen Europa.
Food on board

Lyst på noe å bite i?

Det er alltid ditt valg hvis du har lyst på en matbit ombord. Du kan kjøpe snacks og lette måltider på de fleste av våre flyreiser.
Hvis du vil ha noe litt mer omfattende, kan du bestille et varmt måltid på utvalgte internasjonale flyreiser over 2,5 timer. Husk å bestille på forhånd, så har vi måltidet klart for deg. Du kan forhåndsbestille måltidet her

En av verdens yngste og grønneste flyflåter

Gjennomsnittsalderen på flyene vår er bare 3,6 år – så når du går om bord på et av de, betyr det at får du mere plass, en stillere flyreise og en raskere flytur.

En bedre opplevelse til en lavere pris

Nye fly betyr også at vi bruker mindre drivstoff. Mindre drivstoff betyr lavere priser for deg, og mindre utslipp for miljøet. Alt i alt får du en mye bedre opplevelse – til en lavere pris. Er ikke det en finere måte å fly på?

Nye fly
Welcome on board

Velkommen om bord!

Klar til å fly med oss? Ta en titt på destinasjonene vi flyr til, bli inspirert og bestill din neste reise med oss i dag.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord.

Bestill nå