Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Norwegian - en del av Norge

Norwegian trenger Norge, og Norge trenger Norwegian. I snart 20 år har vi med stolthet gjort det mulig for nordmenn å reise billig både innenlands og utenlands. Vi har forent venner og familier, nyforelskede hjerter og gamle par. Norwegian er en del av det norske fellesskapet, og for oss er Norge hjemme.

I 2002 lettet vi for første gang fra Gardermoen. Da gikk startskuddet for et nytt norsk industrieventyr.

Siden har vi vokst både i Norge og utover i verden. På veien har vår visjon om at folk flest skal ha råd til å fly blitt til virkelighet, og i snart 20 år har vi med stolthet gjort det mulig for nordmenn å reise billig både innenlands og utenlands. Det skal vi fortsette med.

Vår viktigste jobb er å knytte folk sammen på en trygg måte. Pandemien har gjort det vanskelig lenge og nå kjenner vi alle på savnet etter å møtes. I Norwegian kjemper vi for å kunne være der for deg når krisen er over, så du igjen kan treffe familie, venner, kjæreste og kolleger. Klarer vi det, sikrer vi også norske arbeidsplasser, sunn konkurranse med rettferdige arbeidsvilkår i norsk luftfart og positive ringvirkninger for reiselivet i hele Norge.

Din støtte er viktig for at vi skal komme ut av krisen som et sterkere Norwegian. Den beste måten å støtte oss på er å fly med oss.

Bestill din neste flyreise med oss

- Vi kan Norge

Norwegians piloter må gjennom grundig trening og har mange års erfaring med å fly i krevende, norske vinterforhold. Norwegian-kaptein Leif Hogner (53) har fløyet i Nord-Norge i 25 år og har 16 000 timer bak spakene. Les mer

- Norwegian avgjørende for norske småbedrifter

Norwegian gir småbedrifter over hele Norge muligheter de tidligere ikke har hatt, det sier Lars Berg, gründer og styreformann i SMB Tjenester. Han mener konkurransen Norwegian tilfører norsk luftfart er helt avgjørende for bedrifter i hele landet. Les mer

- Vestlandet trenger Norwegian

Før pandemien traff hadde Norwegian 28 ruter fra Bergen, både innenlands og utenlands. At Norwegian fortsetter å fly norske og utenlandske turister til regionen er helt avgjørende, ifølge Anders Nyland, reiselivsdirektør i Visit Bergen. Les mer

Norwegians historie: Flyreiser til folk flest

Norwegians historie startet faktisk i samarbeid med Braathens SAFE i 1993 og tre små propellfly på den norske vestkysten. Den gang var prisene helt annerledes enn i dag. På grunn av monopolet i norsk luftfart på den tiden, kunne en billett mellom Tromsø og Oslo fort koste det samme som en returreise til New York i dag. Skyhøye billettpriser gjorde det vanskelig for folk å besøke venner, familie og kolleger, men monopolet skulle brytes. I 2002 kom lavprisselskapet Norwegian med Boeing 737-fly på vingene.

Les mer