Tilbake til inspirasjonssiden

Hvor er det varmt i oktober? 

Montasje av flere varme destinasjoner

Solen skinner, og høstkulden kan gå å legge seg - det er på tide å drømme seg bort til solfylte eventyr og herlige, kortreiste paradis! Vi har plukket ut fire fantastiske steder som vil få deg til å glemme høstværet og heller la deg nyte late dager på strendene i behagelige klimaer.

Small island only reachable by white sand, surrounded by turquiose ocean.

Kypros

Med 340 solskinnsdager i året kan Kypros skryte på seg å være den varmeste øya i Middelhavet. Med deilige temperaturer på 22°C til 27°C i oktober, kan du pakke strandklærne og glede deg til late dager på de herlige strendene. Utforsk de historiske ruinene, bli kjent med den gjestfrie kulturen og nyt mat som kebab, souvlaki, meze, falafel og fersk sjømat. Kypros har også nydelige kyststier som er perfekte å utforske på denne tiden av året. 

Fly til Kypros

Kreta

Hvis du vil oppleve den ultimate greske sjarmen, må du ta turen til Kreta. Denne fantastiske øya som er Hellas største, byr på mildvær med temperaturer på rundt 20°C til 25°C i oktober. Slapp av på de fantastiske strendene, dykk ned i det turkise havet og opplev den rike historien og kulturen som Kreta har å by på- her er det noe å finne på for alle. Du kan også fråtse i de herlige greske rettene som vil få smaksløkene til å danse!

Fly til Kreta

Bukt sett ovenfra

Les også: Hvor er det varmt i November.

Marbella

Marbella, den luksuriøse kystbyen i Sør-Spania, er et annet sted du bør vurdere å besøke i oktober. Marbella ligger langs Costa del Sol, en region med kystbyer i den vestlige delen av Malaga-provinsen. Med behagelige temperaturer på rundt 19°C til 24°C kan du nyte fantastiske strender, flotte restauranter og et livlig natteliv. Utforsk de sjarmerende gatene i gamlebyen, titt på menneskene langs den beryktede  "Golden Mile" som strekker seg fra Marbella til Puerto Banus, eller prøv deg på en runde golf – Marbella har alt du trenger for en herlig ferie!

Fly til Malaga

Golden Mile strekningen og Marbella Club hotel sett fra havet i den gylne time.
©Marbella Club

Alicante

Alicante, en perle på Costa Blanca-kysten i Spania. Med temperaturer mellom 19°C til 25°C i oktober, er dette stedet perfekt for deg som lengter etter sol og varme. Slapp av på de herlige strendene, besøk det imponerende slottet Santa Barbara med fantastisk utsikt over byen, eller utforsk de sjarmerende gatene i gamlebyen. Og ikke glem å smake på de ferske sjømatrettene – det vil garantert få smaksløkene til å juble!

Fly til Alicante

Fargerike hus på rekke og rad langs stranden

Vil du ha flere tips til destinasjoner som byr på sol og varme? Sjekk ut vår liste over varme og deilige reisemål her!

 

Skrevet av: Madeleine Tognetti

Hvorfor bestille direkte med Norwegian?

 • Enkelt å bestille
  På våre nettsider eller i appen vår har du full oversikt over alle våre flyvninger, salg og produkter. Vi gir deg fleksibilitet og full kontroll i bestillingsprosessen. Bestill nå.

 • Ingen skjulte gebyrer
  Når du bestiller direkte hos Norwegian betaler du akkurat det du skal og ingenting mer. Din neste reise er kun noen tastetrykk unna. Alt om reisen finner du her.

 • Direkte tilgang til kundeservice
  Når du bestiller direkte med oss får du full tilgang til vår kundeservice. Har du spørsmål, behov for ekstra assistanse eller noe uforutsett skjer, så hjelper vi deg. Kontakt oss her.

 • Norwegian Reward
  Medlemmer av vårt prisbelønte fordelsprogram kan tjene opp fordeler når de bestiller direkte med oss, slik som gratis setereservasjon og gratis innsjekket bagasje. Bli medlem gratis.