Reisemål

Fem solfylte reisemål i Europa

Drømmer du om krystallklart vann, hvite strender og palmesus? Med Norwegian kan du reise direkte til en rekke solrike destinasjoner.

Les mer

Opplev Tysklands mangfoldige byer

Dra på en reise gjennom tid og kultur i Tysklands fascinerende byer og landskap. Fra Berlins pulserende gater til Münchens bayerske atmosfære, fra Hamburgs maritime sjarm til Düsseldorfs moderne prakt, byr Tyskland på noe for enhver smak.

Les mer 

Nye og spennende vinterdestinasjoner


Drømmer du om unike opplevelser og ønsker å utvide reisehorisonten din? Vi utvider rutenettet vårt til nye verdensdeler utenfor Europa. Sett kursen mot disse eventyrlige reisemålene til vinteren.

Les mer 

Opplev det autentiske Spania i majestetiske Madrid

Bli med oss ​​på en opplevelsesrik reise til Madrid! Den spanske hovedstaden er full av autentisk sjarm og en unik atmosfære som vil ta selv den mest erfarne reisende med storm.

Les mer 

Madrid: Topp 6 ting å gjøre utenfor turistfellene

En kaffe på Plaza Mayor og rusle rundt i El Prado er et must når du besøker den spanske hovedstaden. Men det er tusenvis av mindre kjente ting å se og gjøre hvis du ønsker mer autentiske opplevelser.

Les mer 

Få øynene opp for vidunderlige Valencia

Med 300 soldager i året og sin deilige beliggenhet på Costa Blanca, er Valencia litt som Barcelonas ukjente lillebror. Her kombinerer du enkelt en by- og strandferie, med spennende kulturopplevelser. 

Les mer 

Alternative reisemål

Lyst til å oppleve noe nytt? Sjekk ut denne alternative listen og la deg inspirere til å oppdage et mindre kjent reisemål på din neste reise. 

Les mer

Topp 10 ting å gjøre i Bergen

Norges nest største by har mye å by på, fra flotte byfjell, historiske severdigheter til kule kunstmuseer. Sjekk ut disse 10 tingene.

Les mer 

Hvor er det varmt i februar?

Er du på jakt etter en pause fra vinteren i februar? Her har vi samlet noen av våre beste tips til hvor du kan finne en forsmak på sommeren.

Les mer

10 fantastiske opplevelser på Svalbard

Det er ikke uten grunn at Svalbard står på manges bucketlist. Det er et helt unikt sted med uberørt natur, arktisk dyreliv, spennende historie og magiske lysfenomener som alle bør oppleve minst én gang i livet.

Les mer 

Hvor er det varmt i januar?

Nytt år med nye muligheter! Hvorfor ikke starte årets første måned med et litt varmere avbrekk litt lenger sør?

Les mer

Topp 5 billigste land i Europa

Drømmer du om ferie og nye opplevelser, men har et nøkternt feriebudsjett i år? Her er de fem billigste ferielandene i Europa. 

Les mer

Topp 10 ting å gjøre i København

I den danske hovedstaden finner du inspirerende kafeer og restauranter, spennende butikker, og unik arkitektur. Her er våre beste tips! 

Les mer

De 13 vakreste stedene i Europa

Utforsk Europas vakreste reisemål med denne guiden: alt fra kjente steder til skjulte perler.

Les mer

Bilder av forskjellige steder satt inn i et bilde

Nye destinasjoner fra Norge

Se våre nye reisemål for sommeren 2024 og start planleggingen av sommerferien. Kanskje frister det å oppdage en skjult perle? 

Les mer

Det er på tide å oppdage Tallinn

Har du enda ikke vært i Tallinn? Da er det er på høy tid! Planlegg en reise til den vakre hovedstaden i Estland, en perfekt by for en storbyhelg.

Les mer

10 ting du ikke bør gå glipp av i Genève

Genève byr på natur, historie og gastronomiske opplevelser. Byen har utsikt over Mont Blanc og byr på opplevelser for enhver smak. Her er ti ting du ikke bør gå glipp av når du besøker Genève.

Les mer

En by sett fra sjøen i skumringen

10 ting å gjøre i Stavanger

Opplev Norges olje- og energihovedstad Stavanger, og sørg for å få med deg disse ti fantastiske opplevelsene. 

Les mer 

Oppdag vulkanøya Tenerife

Vakre Tenerife er en kontrastfylt øy, der frodige regnskoger møter dramatiske klipper og uberørte strender. Bli bedre kjent med Tenerife med vår store reiseguide.

Les mer 

Kjente feriebyer på Tenerife

Planlegger du en ferietur til Tenerife og lurer på hvor du bør bo? Sjekk ut disse ti kjente byene med hver sin unike personlighet, og finn din feriefavoritt!

Les mer 

10 gode grunner til å reise til Athen

Den 3000 år gamle greske metropolen byr på alt du måtte ønske deg av en storbyferie, og mere til. Klar for å ta turen? 

Les mer

Topp 10 attraksjoner på Tenerife 

Tenerife er kjent for sitt mangfoldige landskap, fantastiske strender og pulserende kultur. Her er ti flotte attraksjoner du bør forsøke å få med deg på en ferie til øya. 

Les mer 

Første gang i Paris: 3 herlige dager 

Mitt første møte med Paris var som min første forelskelse. Overveldende, intenst og altoppslukende på samme tid. Jeg falt pladask! 

Les mer  

Familiefavoritter på Gran Canaria

Vi har samlet våre favorittaktiviteter for hele familien på Gran Canaria i denne artikkelen. Hva er deres nye favoritt? 

Les mer

Eiffeltårnet sett vekke ifra i solnedgang

Topp 10 severdigheter i Paris

Sjekk ut disse topp 10 attraksjonene i Paris og bli bedre kjent med denne fantastiske byen. En by du kan reise til om og om igjen, og hver gang oppdage noe nytt.  

Les mer

Et kystlandskap med øyer, hav og grønn slette

Oppdag vakre Lovund

Et opphold på øya Lovund på Helgelandskysten gir naturopplevelser av de sjeldne. Her er du tett på natur, vær og vind, i et pulserende kystsamfunn. 

Les mer 

Krakow: Mye for pengene

Har du reisefeber, men er også opptatt av å begrense pengebruken? Da er Krakow midt i blinken for deg.

Les mer

Kvinne står foran Colosseum mens hun holder i en hånd

10 ting å gjøre på en romantisk helg i Roma

Planlegger du en romantisk langhelg med din kjære til Roma? Les disse 10 tipsene fra bryllupsplanlegger Kathrine Brenne, som er lokalkjent i byen.

Les mer  

 

Vakker urørt strand med krystallklart hav

Familieferie i Albania

Drømmer dere om vakre strender, badeliv og nye opplevelser med familien? Utvid horisonten denne sommeren og reis på familieferie til den uberørte perlen Albania.

Les mer

Hvor er det varmt i november?

Vinteren sniker seg innpå, og dagene er nå mye kortere enn nettene. Kjenner du allerede på savnet etter varmen? Her er våre favorittdestinasjoner for varmere dager i november.

Les mer 

Hvor er det varmt i desember?

Julen står for døra, men er du klar for snø, lange netter og et dryssende tre stua? Det finnes faktisk få ting som er mer avslappende enn å pakke kofferten og hoppe på et fly som går sørover på denne tiden av året. 

Les mer 

Romantiske storbyer – hit tar du med kjæresten

Skru av mail. Logg ut av sosiale medier. I disse romantiske storbyene står tid for bare dere to og kjærligheten på menyen.

Les mer 

Mann står ved stor bekk mens han ser mot solnedgang. Spiss fjelltopp i bakgrunnen

Topp 10 opplevelser på Island

Island byr på et unikt naturlandskap med fossefall, fjorder, fjell og varme kilder. Her tingene du bare må oppleve.

Les mer

Fiskevær får lave solstråler mens  store snødekte fjell stikker opp i bakgrunnen

10 fineste steder i Norge

Norge er et helt utrolig land å feriere i. Reis på helgetur eller sett av hele sommerferien. Her er våre tips til fineste steder å besøke.

Les mer

Langweekend i Irland

Irland er landet kjent for sine store konserter, grønne enger og mytiske figurer. Et godt utgangspunkt for å bli kjent med våre venner i vest er å starte i hovedstaden Dublin.

Les mer

Venner går gjennom en gate med typisk danske små trehus

Danmarks 10 fineste steder

Oppdag vakre Danmark med denne topp 10-listen over steder du bør besøke for å få en unik ferie.

Les mer

Langweekend i Skopje

Ønsker du å oppleve noe helt nytt eller besøke et sted få andre før deg har vært? Da burde du sjekke ut Skopje, hovedstaden i Nord-Makedonia!

Les mer

Riga: En billig storbyfavoritt

Det er lett å forelske seg i Riga. Byen har varierende arkitektur og stil, og at byen kalles Baltikums Paris er heller ikke ufortjent.

Les mer

Norge på budsjett

Har du planer om en norgesferie i år, men frykter hva turen vil koste? Les våre beste tips til  en budsjettvennlig ferie.

Les mer

Weekend i Praha

Ønsker du deg en litt billigere helgetur, men likevel proppet med opplevelser? Da er Praha stedet du bør dra!

Les mer 

Topp 10 ting å gjøre i Trondheim

Lurer du på ting man kan gjøre som turist i Trondheim? Les mer om severdigheter, spisesteder og aktiviteter i Norges tredje største by.

Les mer

Topp 10 ting å gjøre i Bodø

Vakre fjelltinder, kritthvite paradisstrender, storslagne isbreer, til verdens sterkeste tidevannsstrøm. Les denne ti på topp-listen for Bodø og planlegg ditt store nordnorske eventyr.

Les mer

Budapest: Billig storbyferie

Langs bredden av Donau, Europas nest lengste elv, ligger Budapest. Byen er kjent som Europas hjerte, og når du ser alt de har å by på er det lett å forstå hvorfor.

Les mer

Topp 7 ting å gjøre i Kristiansand

Kristiansand er en populær sommerby, og for barnefamiliene står gjerne et besøk i Dyreparken på programmet. Her er våre beste tips til aktiviteter og ting du kan gjøre i byen. 

Les mer

Essensen av Málaga

Málaga tiltrekker seg tusenvis av nordmenn hvert år, men hvor godt kjenner du egentlig byen? Bli bedre kjent med Málaga. 

Les mer

Fem dager i Porto

Besøk vakre Porto, byen som ga landet og vinen sitt navn, og den nest største byen i Portugal. Gamlebyen med sine fagerike bygninger står på UNESCOs verdensarvliste og det er lett å forstå hvorfor. 

Les mer

Gdansk: Østersjøens perle

Opplev sjarmen og historien til Gdansk, Polens perle ved Østersjøen. La deg forføre av byens vakre arkitektur, lokale delikatesser og gjestfrihet.

Les mer

Oppdag Nord-Italia

Drøm deg bort i Nord-Italias vakre byer og finn ditt nye favorittsted hvor du kan spise pizza, oppleve vakker arkitektur og nyte så mye gelato som du ønsker.

Les mer 

Weekend i Oslo

Våre tips til en helt fantastisk helg i hovedstaden, uansett om du her for første gang  eller bare har lyst til å oppleve Oslo fra et annet perspektiv.

Les mer  

 

Finn din Italia-favoritt

Landet ser ut som en støvel og er kanskje aller mest kjent for pizza, pasta og gammel historie. Her er noen av våre favoritter i Italia.

Les mer

Våre billigste sydenturer

Drømmer du om en billig ferie til Europas vakreste solfylte strender med varmt hav-garanti? Her finner du fem av våre favoritter.

Les mer

Topp 10 ting å gjøre i Tromsø

Tromsø og dens spektakulære omgivelser ligger 69 grader nord, og er det perfekte stedet for arktiske eventyr. Her er våre 10 beste tips!

Les mer 

Hvor er det varmt i oktober? 

Du trenger ikke reise langt for å finne sol og varme i oktober. Her finner du et utvalg av varme og deilige destinasjoner! 

Les mer

 

De 7 fineste strendene i Europa

Drømmer du om kritthvite strender, turkist vann og deilige badetemperaturer? Sjekk ut disse 7 fineste paradisstrendene i vår egen verdensdel.

Les mer 

Tilbake til inspirasjonssiden