Reisemål

Tilbake til inspirasjonssiden

Våre billigste sydenturer

Drømmer du om en billig ferie til Europas vakreste solfylte strender med varmt hav-garanti? Her finner du fem av våre favoritter.

Les mer

Hvor er det varmt i september?

Om du leter etter kortreist sol i september, har du oddsene på din side! Her er noen favoritter som det er enkelt og raskt å komme seg til for en solfylt helgetur eller ferie.

Les mer

Hvor er det varmt i oktober? 

Du trenger ikke reise langt for å finne sol og varme i oktober. Her finner du et utvalg av varme og deilige destinasjoner! 

Les mer

 

Ti dager i Nord-Italia

Drøm deg bort i Nord-Italias vakre byer og finn ditt nye favorittsted hvor du kan spise pizza, oppleve vakker arkitektur og nyte så mye gelato som du ønsker.

Les mer 

Weekend i Oslo

Våre tips til en helt fantastisk helg i hovedstaden, uansett om du her for første gang  eller bare har lyst til å oppleve Oslo fra et annet perspektiv.

Les mer  

 

Italia: Finn din favoritt

Landet ser ut som en støvel og er kanskje aller mest kjent for pizza, pasta og gamle historie. Her er noen av våre favoritter i Italia.

Les mer

Essensen av Málaga

Málaga tiltrekker seg tusenvis av nordmenn hvert år, men hvor godt kjenner du egentlig byen? Bli bedre kjent med Málaga. 

Les mer

Fem dager i Porto

Besøk vakre Porto, byen som ga landet og vinen sitt navn, og den nest største byen i Portugal. Gamlebyen med sine fagerike bygninger står på UNESCOs verdensarvliste og det er lett å forstå hvorfor. 

Les mer

Gdansk: Østersjøens perle

Opplev sjarmen og historien til Gdansk, Polens perle ved Østersjøen. La deg forføre av byens vakre arkitektur, lokale delikatesser og gjestfrihet.

Les mer

Topp 10 ting å gjøre i Bodø

Vakre fjelltinder, kritthvite paradisstrender, storslagne isbreer, til verdens sterkeste tidevannsstrøm. Les denne ti på topp-listen for Bodø og planlegg ditt store nordnorske eventyr.

Les mer

Budapest: Billig storbyferie

Langs bredden av Donau, Europas nest lengste elv, ligger Budapest. Byen er kjent som Europas hjerte, og når du ser alt de har å by på er det lett å forstå hvorfor.

Les mer

Topp 7 ting å gjøre i Kristiansand

Kristiansand er en populær sommerby, og for barnefamiliene står gjerne et besøk i Dyreparken på programmet. Her er våre beste tips til aktiviteter og ting du kan gjøre i byen. 

Les mer

Norge på budsjett

Har du planer om en norgesferie i år, men frykter hva turen vil koste? Les våre beste tips til  en budsjettvennlig ferie.

Les mer

Weekend i Praha

Ønsker du deg en litt billigere helgetur, men likevel proppet med opplevelser? Da er Praha stedet du bør dra!

Les mer 

Topp 10 ting å gjøre i Trondheim

Lurer du på ting man kan gjøre som turist i Trondheim? Les mer om severdigheter, spisesteder og aktiviteter i Norges tredje største by.

Les mer

Venner går gjennom en gate med typisk danske små trehus

Danmarks 10 fineste steder

Oppdag vakre Danmark med denne topp 10-listen over steder du bør besøke for å få en unik ferie.

Les mer

Langweekend i Skopje

Ønsker du å oppleve noe helt nytt eller besøke et sted få andre før deg har vært? Da burde du sjekke ut Skopje, hovedstaden i Nord-Makedonia!

Les mer

Riga: En billig storbyfavoritt

Det er lett å forelske seg i Riga. Byen har varierende arkitektur og stil, og at byen kalles Baltikums Paris er heller ikke ufortjent.

Les mer

Mann står ved stor bekk mens han ser mot solnedgang. Spiss fjelltopp i bakgrunnen

Topp 10 opplevelser på Island

Island byr på et unikt naturlandskap med fossefall, fjorder, fjell og varme kilder. Her tingene du bare må oppleve.

Les mer

Fiskevær får lave solstråler mens  store snødekte fjell stikker opp i bakgrunnen

10 fineste steder i Norge

Norge er et helt utrolig land å feriere i. Reis på helgetur eller sett av hele sommerferien. Her er våre tips til fineste steder å besøke.

Les mer

Kvinne står foran Colosseum mens hun holder i en hånd

10 ting å gjøre på en romantisk helg i Roma

Planlegger du en romantisk langhelg med din kjære? Dra til Roma og opplev disse 10 romantiske tingene i byen, kjent som "the City of Love".

Les mer  

 

Vakker urørt strand med krystallklart hav

Familieferie i Albania

Drømmer dere om vakre strender, badeliv og nye opplevelser med familien? Utvid horisonten denne sommeren og reis på familieferie til den uberørte perlen Albania.

Les mer

Hvor er det varmt i november?

Vinteren sniker seg innpå, og dagene er nå mye kortere enn nettene. Kjenner du allerede på savnet etter varmen? Her er våre favorittdestinasjoner for varmere dager i november.

Les mer 

Hvor er det varmt i desember?

Julen står for døra, men er du klar for snø, lange netter og et dryssende tre stua? Det finnes faktisk få ting som er mer avslappende enn å pakke kofferten og hoppe på et fly som går sørover på denne tiden av året. 

Les mer 

Et kystlandskap med øyer, hav og grønn slette

Oppdag vakre Lovund

Et opphold på øya Lovund på Helgelandskysten gir naturopplevelser av de sjeldne. Her er du tett på natur, vær og vind, i et pulserende kystsamfunn. 

Les mer 

Krakow: Mye for pengene

Har du reisefeber, men er også opptatt av å begrense pengebruken? Da er Krakow midt i blinken for deg.

Les mer

Langweekend i Irland

Irland er landet kjent for sine store konserter, grønne enger og mytiske figurer. Et godt utgangspunkt for å bli kjent med våre venner i vest er å starte i hovedstaden Dublin.

Les mer