Tilbake til inspirasjonssiden

Golf i Alicante:
En golfspillers paradis

Alicante, som ligger på Costa Blanca-kysten i Spania, er et populært turistmål, kjent for sine fantastiske strender, behagelige klima og pulserende natteliv. Det er også et paradis for golfspillere, med flere golfbaner i verdensklasse spredt over hele regionen.

Her er en nærmere titt på golfbaner i Alicante-området og hva som gjør nettopp disse så spesielle. 

Besøk lavpriskalenderen for å finne best pris til Alicante.

Golfer i full sving
I Alicante kan du perfeksjonere golfsvingen hele året rundt.

Golfbaner i Alicante

Med sine baner i verdensklasse, milde klima og vakre omgivelser, er det lett å se hvorfor golfere fra hele verden strømmer til denne delen av Spania for å spille golf. Så enten du er en erfaren proff eller så vidt har begynt, sørg for å pakke køllene og bestille en tee-tid på en av Alicantes beste golfbaner. Du vil ikke bli skuffet! Alicante har en rekke golfbaner som passer for golfere på alle nivåer. Her er noen av de mest populære:

vannhinder på golfbane
© Las Colinas Golf & Country Club
golfbane med hav i horisonten
© Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club:

Banen ligger i Orihuela Costa, og er en mesterskapsgolfbane designet av Cabell Robinson. Denne 18-hullsbanen har en rekke vannhindre og strategisk plasserte bunkere. Den er kjent for sine utfordrende par 3-er, lange par 5-er og bølgende greener. Det omkringliggende landskapet er en blanding av middelhavsskog, sitruslunder og innsjøer, og gir et vakkert bakteppe for golfrunden. 

Villaitana Golf Club:

Denne 36-hullsbanen ligger i Benidorm, kun en kort kjøretur fra Alicante. Den er designet av golflegenden Jack Nicklaus og har to forskjellige baner: Levante-banen, som er kjent for sitt utfordrende layout, og Poniente-banen, som tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. 

La Finca Golf:

Denne 18-hullsbanen nær Algorfa, er en annen mesterskapsbane designet av Pepe Gancedo. Dette er en lang bane som byr på brede fairways, store greener og mange vannhindre, noe som gjør den både utfordrende og morsom for golfere på alle nivåer. Det omkringliggende landskapet inkluderer appelsin- og sitronlunder, som gir en pittoresk setting for en runde golf. 

Golfbane sett omringet av fjell og blå himmel
© Asociación Campos de Golf Costa Blanca y C.V.

La Sella Golf:

La Sella Golf Club ligger i Denia, og er en pittoresk 27-hulls bane designet av José María Olazábal.  Banen er utfordrende, så her kan du virkelig få testet dine golfferdigheter, med strategisk plasserte bunkere, vannhindre og skiftende greener. Det majestetiske fjellet Montgo gir et fantastisk bakteppe for banen. 

Las Ramblas Golf Club:

Banen ligger i Orihuela Costa-regionen, og er en unik 18 hulls golfbane kjent for sine raviner, store nivåforskjeller og store trær. Banen er omgitt av vakkert middelhavslandskap. Golfere må bruke alle ferdighetene sine for å navigere denne avanserte banen. 

La Manga Golf:

I den sørøstlige regionen Murcia, ligger La Manga Golf Club. Den har tre 18-hulls mesterskapsbaner, designet av Robert Dean Putman. Nordbanen er den vanskeligste, mens Sørbanen er den mest tradisjonelle. Vestbanen er perfekt for deg som er ny golfer med sine brede fairways og store greener.

 

Golfbane som bader i sol og blå himmel
© Asociación Campos de Golf Costa Blanca y C.V.

Hvorfor spille golf i Alicante? 

I tillegg til baner i verdensklasse, er det flere grunner til at golf i nettopp Alicante er en så populær aktivitet blant nordmenn. 

Helårsgolf:

Alicante har et mildt middelhavsklima, noe som betyr at du kan spille golf året rundt. Dette gjør det til et ideelt reisemål for golfere som ønsker å unnslippe nedsnødde og vinterstengte golfbaner. 

Vakre omgivelser:

Mange av golfbanene i Alicante ligger i vakre naturomgivelser, og gir golfere en fantastisk utsikt over fjellene og havet. 

Tilgjengelighet:

Norwegian tilbyr daglige avganger til Alicante fra de største byene i Norden. Du flyr direkte og kan selvsagt sende golfutstyr som spesialbagasje. Her er alt du trenger å vite om å sende golfutstyr når du reiser med oss. 

Utvalg av baner:

Enten du er nybegynner eller en erfaren golfspiller, har Alicante en rekke baner som passer dine behov. Fra utfordrende mesterskapsbaner til enklere baner, her finnes noe for enhver smak.  

Mann som tar golfsving

Besøk lavpriskalenderen for å finne best pris til Alicante.

Kanskje liker du også

Første gang i Paris

Finn din Italia-favoritt

Essensen av Málaga