Opplevelser

Pride i Europa

Det er tid for farger, feiring og mangfold! Oppdag Europas beste destinasjoner for Pride-festival. Utforsk byer som stolt henger opp regnbueflagg, feirer skeiv kjærlighet og fortsetter kampen for inkludering. Her er våre favorittreisemål for Pride i 2024.

Les mer 

Restauranter i Milano

Milano, en av Nord-Italias mest kjente og kjære byer, er kanskje mest kjent som Europas motehovedstad. Under overflaten finnes det likevel en skjult perle – byens restauranter. Buon appetito!

Les mer

En kvinne sitter i et badekar med kubbelys rundt seg

Beste spa i Sverige

Drømmer du om den ultimate spa-weekend med egenpleie, velvære og ro? Sjekk ut disse 7 flotte spa-anleggene i Sverige. 

Les mer   

Blåtur: tips til en fantastisk tur

Skal du arrangere din første blåtur eller lurer du på hva det egentlig er? Her finner du våre beste tips til hvordan du planlegger en blåtur for venner, familie og kollegaer. 

Les mer 

Shoppingparadiset København

København er himmelen for dere som elsker å se i vinduer, er på jakt etter de nyeste designtrendene eller er selverklærte shopaholikere. Her er vår guide til shopping i København!

Les mer 

5 fantastiske karneval i Europa

De fleste har hørt om det berømte karnevalet i Rio de Janeiro, men visste du at vi har noen fullgode alternativer i vårt eget verdenshjørne? 

Les mer  

Europas beste julemarkeder

Vi har samlet noen av Europas beste julemarkeder i denne artikkelen. Planlegg en førjulstur til en julepyntet europeisk storby og finn julestemningen på et av disse hyggelige julemarkedene. 

Les mer

Aktiviteter på Tenerife

På Tenerife finnes det mange spennende og morsomme aktiviteter som drar deg ut av solsengen, og får hjertet til å pumpe litt hardere. Her er våre favorittaktiviteter på denne flotte vulkanøya!

Les mer

Dette er Europas vinterperler

Drømmer du om å stå på ski i noen av verdens aller beste alpinbakker? Flere av verdens mest berømte skisteder i Europa bare er en kort reise unna! 

Les mer

 

Bodø er Europeisk kulturhovedstad

I 2024 er Bodø Europeisk kulturhovedstad. Dette er året for å besøke den arktiske byen, og hvor du kan kombinere flotte kulturopplevelser med Bodøs spektakulære natur.

Les mer

Fly med barn: 9 tips

Nervøs for flyturen med de små? Les våre 9 tips for en behagelig reise når familien skal ut på flytur sammen.

Les mer

Øyhopping i Hellas: alt du trenger å vite

Sjekk ut denne guiden som vil hjelpe deg med å planlegge ditt greske øy-eventyr, fra å plukke ut de perfekte destinasjonene til å navigere deg gjennom de glitrende havene.

Les mer 

London på budsjett

Opplev noe av det beste London har å by på uten at det koster deg en krone. Vi har samlet våre beste tips til ting du kan gjøre helt gratis i denne artikkelen.

Les mer

Europas skumleste steder

Gjør ferieturen litt ekstra spennende. Her er 10 skumle steder, som skapt for deg som liker at det går kaldt nedover ryggen.

Les mer

Much bygget troner opp mot blå himmel med resten av barcode i bakgrunnen

Museum i Norge

Lyst til å bli litt bedre kjent med Norge? Da er det verdt å ta turen innom et museum for å lære mer om våre felles kunst, historie og kultur.

Les mer

Lekkert måltid dandert på brett og sorte tallerkner

Matopplevelser på Svalbard

Er du en foodie? På Svalbard finner du flere restauranter i toppklassen. Se våre tips. 

Les mer

Par skåler I glass mens de ser opp mot en høyde i Athen

Hvor mye bør jeg tipse? 

Her får du en oversikt over hvor mye tips du bør gi i noen europeiske feriefavoritter.

Les mer

 

Guttetur

Gutteturer er bra for helsa og senker stress. Her er våre topp ti beste destinasjoner for en uforglemmelig tur med dine beste venner. 

Les mer 

 

Klassiske murbygg mot blå himmel

Shopping i Gdansk

Gdansk har blitt en favoritt for helgeturer i Europa, med korte avstander, nydelig arkitektur og billig shopping. Her er alt du trenger å vite før turen.

Les mer

To vakkert danderte østers på is med en sitronskive og saus

Restauranter i Bergen

Lyst på en skikkelig digg spiseopplevelse når du besøker Bergen? Her er våre seks beste tips til restauranter i hovedstaden i vest.

Les mer

Huskekarusell sett undenifra mens den er I fart

Fornøyelsesparker i Europa

Er du en spenningssøker eller en familie som leter etter en dag med moro? Europas fornøyelsesparker har noe for enhver smak.

Les mer

En kvinne sitter alene i et flysete og skriver

Topp 5 tips for deg som er nervøs for å fly

Les disse 5 tipsene fra styrmann Amber Charlotte Visser for å gjøre flyturen litt mer behagelig. 

Les mer 

Jentetur

Shopping, sene kvelder ute eller bare på jakt etter litt ro? Vi deler våre beste destinasjoner og tips for venninnegjengen som skal på tur sammen.

Les mer

To jenter på shopping i Paris

Her shopper du i Paris

Paris har alt du kan drømme om på shoppingfronten, men det er lett å bli overveldet av det enorme utvalget. Les disse tipsene til hvor du bør shoppe i Paris. 

Les mer

Topp 7 fotballturer

Fotball handler om mer enn å se favorittlaget gruse motstanderne, det handler også om samhold, følelser og ikke minst, spenningen. Her er våre tips til spennende fotballdestinasjoner.

Les mer

Nordlyshimmel over noen snøscootere

Vinteraktiviteter på Svalbard

Det er mange gode grunner til å besøke Svalbard, også i mørketiden. Dra på nordlysjakt og opplev den unike polarnatten. Eller få med deg en morsom festival.

Les mer 

Beste badeland i Sverige

Planlegger du en tur til Sverige med familien i sommer? En tur til et badeland er garantert moro for hele familien! Se vår store badeguide.

Les mer

Golf i Alicante

Med sine baner i verdensklasse, milde klima og vakre omgivelser, er det lett å se hvorfor spillere fra hele verden strømmer til Alicante for å spille golf.

Les mer

Brudepar på en høyde i et amfi med vakker utsikt

Bryllup i Italia

Drømmer dere om å gifte dere i Italia og arrangere et destinasjonsbryllup? Les disse tipsene fra bryllupsplanlegger Kathrine Brenne.

Les mer

Museum i London

Trenger du litt kulturelt påfyll? I London er det over 240 museer som venter på deg. Hva blir din favoritt?

Les mer

Tilbake til inspirasjonssiden