Tilbake til inspirasjonssiden

Eddys Stockholm

Eddy er en ekte verdensborger. Etter å ha vokst opp i Colombia og Spania, flyttet han til Irland, Latvia, Finland, Tsjekkia, Tyskland og endte til slutt opp i Sverige, der han for øyeblikket bor.

Her er Eddys beste tips for å bli bedre kjent med sin nåværende hjemby, Stockholm, en av de kuleste hovedstedene han vet om.

Bli bedre kjent med Eddy! Foto: Edson Arriguí López
 1. Navn: Edson Arriguí López, men bedre kjent som Eddy
 2. Stilling: Senior Cabin Crew
 3. Bosted: Stockholm-Arlanda 
 4. Annet: Utenfor arbeidstid, er jeg opptatt av trening, og trener med en personlig trener som hjelper meg med ernæring. Jeg liker også å høre på musikk, fotografering, naturaktiviteter som gåturer og fotturer, og å utforske nye destinasjoner gjennom reiser.

 

Topp tre i Stockholm

 • Oppdag sjarmen og skjønnheten i stobyen Stockholm. Byen er et eventyr fylt med skjulte perler og ikoniske landemerker, og her er noen av mine personlige favorittsteder i byen.
 •  
 • stockholm.jpg
 • Eddys nye hjemby har mange morsomme ting å se og oppdage! Foto: Edson Arriguí López

 1. Stadshuset (Stockholms rådhus: Dette vakre bygget gir et glimt inn i en annen æra, med sitt fantastiske interiør og spektakulære utsikt over byen og Østersjøen.
 2. Gamla Stan (Gamlebyen), spesielt Stortorget: Denne historiske plassen, hvor du også finner Nobelprismuseet, har noen av byens mest ikoniske og fargerike fasader, noe som gjør den til en drøm for fotografer.
 3. Djurgårdsbron: Beliggende i et fantastisk havneområde, tilbyr denne broen spektakulær utsikt. Med to restauranter som vender mot hverandre, er det det perfekte stedet å nyte et måltid eller se solnedgangen. Du bør bestille på forhånd, spesielt hvis du planlegger å spise på en av restaurantene.

 

Gamla Stan. Foto: Edson Arriguí López
Nobelprimuseumet. Foto: Edson Arriguí López
Solnedgangene er spesielle i Stockholm. Foto: Edson Arriguí López

Hva pakker du alltid i kofferten din?
Proteinpulver, telefon og laderne til telefonen og klokken min. Du vet aldri når du får tid til en treningsøkt!

Hvordan landet du jobben i Norwegian?
Kort tid etter at jeg begynte som cabin crew i 2018, søkte Norwegian etter kabinpersonell i Dublin, der jeg var basert. Min beste venn, som også var en kollega, søkte og ble invitert til intervju. Selv om jeg ikke hadde vurdert å bytte flyselskap på det tidspunktet, vekket muligheten til å jobbe på ruter til USA interessen min.

Vennen min oppmuntret meg til å søke, siden vi hadde omtrent samme erfaringsnivå. I en morsom vending endte jeg opp med å få jobben i stedet for henne. Til tross for dette var jeg utrolig takknemlig for muligheten, og vi er fortsatt nære venner den dag i dag.

Det var tilfeldig at Eddy endte opp i Norwegian, men han er glad for det i dag. Foto: Edson Arriguí López

Hva er det beste du har opplevd om bord?
For å være ærlig bringer hver dag i luften med seg mange forskjellige opplevelser. Fra å fly med ulike fly og kolleger, til å lande på forskjellige destinasjoner med nye passasjerer. Her er det mye variasjon!

Imidlertid er favoritten min når treningen settes i gang. Det er en spenning i å få brukt all læringen i praktiske situasjoner– å bekjempe branner, øve på hjerte-lungeredning, utløse nødutgangveier og gjennomgå bassengøvelser. Å gå fra teoretisk kunnskap til ekte situasjoner. Det er veldig givende. En dag håper jeg å bli bakkeinstruktør og dele min ekspertise og lidenskap med andre.

Å jobbe med så mange kollegaer, er en av Eddys favoritting med Norwegian! Foto: Edson Arriguí López

Hva karakteriserer en Norwegian-ansatt for deg?
For meg er en Norwegian-ansatt en vennlig, intelligent, men likevel ærlig person. Vi setter pris på presisjon uten unødvendige kompleksiteter, og jobber sammen for et varm og åpent miljø. For meg er vennskap blant kollegaer og samarbeid den mest givende delen av jobben min.

Fly til Stockholm

Bli kjent med kaptein Rui