Våre historier

En mannlig cabin crew står på en flytrapp

Kent Davids beste tips til Amsterdam

Bli kjent med Kent David Strand, som jobber som Senior Cabin Crew i Norwegian og les hans beste tips til Amsterdam. Det perfekte reisemålet for en helgetur med venner.

Les mer 

Herttas guide til Helsinki

Hertta er Senior Kabinansatt i Norwegian og har sin base i Helsinki, som også er hennes hjemby. Bli bedre kjent med Hertta og få hennes beste anbefalinger for Helsinki, og flere reisemål i Europa her.

Les mer

Amados beste tips og skjulte perler i Barcelona

Det ingen tvil om hva som er Amados favorittsted i Spania! Han har hatt base i Barcelona to ganger, og kjenner denne byen som ingen andre. Her er hans beste tips til denne feriefavoritten!

Les mer 

Takeoff - Hvem blir Norwegians reiseekspert 2024? 

Tre reiseinfluensere sendes til London, Milano og Gran Canaria for å konkurrere om å finne de mest inspirerende opplevelsene. Hvem stikker av med seieren? 

Se serien her

Eddys Stockholm

Eddy er en ekte verdensborger, og har bodd i flere land enn de fleste av oss. Her er Eddys beste tips for å bli bedre kjent med sin nåværende hjemby, Stockholm.

Les mer 

Blonde flight attendant in navy uniform and silk scarf around her neck smiling from inside and empty airplane

Helenas beste tips til familieferie

Bli bedre kjent med kabinansatt Helena, og få hennes tips til en vellykket reise og et familievennlig opphold på Gran Canaria.

Les mer

Female airline crew with brown hair in a ponytail and glasses, smiles as she stands in the entrance of airplane

Signe deler sitt Tenerife

Signe jobber som kabinbesetning i Norwegian og har reist til Tenerife de siste syv årene. Her deler hun sine beste tips og skjulte perler på øya. 

Les mer

Captain smiling from cockpit

Møt kaptein Rui

"Jeg elsker Mallorca, øya har alt! Storby med shopping, kafeer, kultur og katedraler, fantastiske strender og turmuligheter." Kaptein Rui deler sine beste Mallorca-tips her.

Les mer

Din innside-guide til London

Tilde har vært i London utallige ganger, og elsker byen! Her deler hun sine beste tips til en helg fylt med god mat, shopping og kule opplevelser.

Les mer 

Tilbake til inspirasjonssiden