Inspirasjon

La deg inspirere av våre nyttige reiseguider og lokale tips. Her finner du forslag til aktiviteter og spennende opplevelser på våre destinasjoner i Europa. 

Nye og spennende vinterdestinasjoner


Drømmer du om unike opplevelser og ønsker å utvide reisehorisonten din? Vi utvider rutenettet vårt til nye verdensdeler utenfor Europa. Sett kursen mot disse eventyrlige reisemålene til vinteren.

Les mer 

Våre billigste sydenturer

Drømmer du om en billig ferie til Europas vakreste solfylte strender med varmt hav-garanti? Her finner du fem av våre favoritter.

Les mer

Blonde flight attendant in navy uniform and silk scarf around her neck smiling from inside and empty airplane

Helenas beste tips til familieferie

Bli bedre kjent med kabinansatt Helena, og få hennes tips til en vellykket reise og et familievennlig opphold på Gran Canaria.

Les mer

Finn din Italia-favoritt

Landet ser ut som en støvel og er kanskje aller mest kjent for pizza, pasta og gammel historie. Her er noen av våre favoritter i Italia.

Les mer

Alternative reisemål

Lyst til å oppleve noe nytt? Sjekk ut denne alternative listen og la deg inspirere til å oppdage et mindre kjent reisemål på din neste reise. 

Les mer

Pride i Europa

Det er tid for farger, feiring og mangfold! Oppdag Europas beste destinasjoner for Pride-festival. Utforsk byer som stolt henger opp regnbueflagg, feirer skeiv kjærlighet og fortsetter kampen for inkludering. Her er våre favorittreisemål for Pride i 2024.

Les mer 

Takeoff - Hvem blir Norwegians reiseekspert 2024? 

Tre reiseinfluensere sendes til London, Milano og Gran Canaria for å konkurrere om å finne de mest inspirerende opplevelsene. Hvem stikker av med seieren? 

Se serien her

Captain smiling from cockpit

Møt kaptein Rui

"Jeg elsker Mallorca, øya har alt! Storby med shopping, kafeer, kultur og katedraler, fantastiske strender og turmuligheter." Kaptein Rui deler sine beste Mallorca-tips her.

Les mer

Bilder av forskjellige steder satt inn i et bilde

Nye destinasjoner fra Norge

Se våre nye reisemål for sommeren 2024 og start planleggingen av sommerferien. Kanskje frister det å oppdage en skjult perle? 

Les mer

Eddys Stockholm

Eddy er en ekte verdensborger, og har bodd i flere land enn de fleste av oss. Her er Eddys beste tips for å bli bedre kjent med sin nåværende hjemby, Stockholm.

Les mer 

HER FÅR DU LITT MER FOR PENGENE

Vakker urørt strand med krystallklart hav

Familieferie i Albania

Drømmer dere om vakre strender, badeliv og nye opplevelser med familien? Utvid horisonten denne sommeren og reis på familieferie til den uberørte perlen Albania.

Les mer

Krakow: Mye for pengene

Har du reisefeber, men er også opptatt av å begrense pengebruken? Da er Krakow midt i blinken for deg.

Les mer

Lavpriskalender

Du finner de beste flytilbudene i vår lavpriskalender. Velg mellom mange spennende destinasjoner i hele Europa og bestill din drømmereise i dag.

Finn billige reiser

La deg inspirere med flere artikler

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.