Inspirasjon

La deg inspirere av våre nyttige reiseguider og lokale tips. Her finner du forslag til aktiviteter og spennende opplevelser på våre destinasjoner i Europa. 

Bilder av forskjellige steder satt inn i et bilde

Nye destinasjoner fra Norge

Se våre nye reisemål for sommeren 2024 og start planleggingen av sommerferien. Kanskje frister det å oppdage en skjult perle? 

Les mer

Female airline crew with brown hair in a ponytail and glasses, smiles as she stands in the entrance of airplane

Signe deler sitt Tenerife

Signe jobber som kabinbesetning i Norwegian og har reist til Tenerife de siste syv årene. Her deler hun sine beste tips og skjulte perler på øya. 

Les mer

Nordlyshimmel over noen snøscootere

Vinteraktiviteter på Svalbard

Det er mange gode grunner til å besøke Svalbard, også i mørketiden. Dra på nordlysjakt og opplev den unike polarnatten. Eller få med deg en morsom festival.

Les mer 

Din innside-guide til London

Tilde har vært i London utallige ganger, og elsker byen! Her deler hun sine beste tips til en helg fylt med god mat, shopping og kule opplevelser.

Les mer 

10 ting du ikke bør gå glipp av i Genève

Genève byr på natur, historie og gastronomiske opplevelser. Byen har utsikt over Mont Blanc og byr på opplevelser for enhver smak. Her er ti ting du ikke bør gå glipp av når du besøker Genève.


Les mer

Et par ser på nordlyset på en strand

Nordlysmagi i Norge

Norge er et av de beste stedene i verden for å se det spektakulære nordlyset. Finn ut hvor de beste nordlysstedene er i landet vårt og hvordan du kan ta flotte bilder av dette fascinerende fenomenet.  

Les mer 

Topp 10 ting å gjøre i Tromsø

Tromsø og dens spektakulære omgivelser ligger 69 grader nord, og er det perfekte stedet for arktiske eventyr. Her er våre 10 beste tips!

Les mer 

Oppdag vulkanøya Tenerife

Vakre Tenerife er en kontrastfylt øy, der frodige regnskoger møter dramatiske klipper og uberørte strender. Bli bedre kjent med Tenerife med vår store reiseguide.

Les mer 

Dette er Europas vinterperler

Drømmer du om å stå på ski i noen av verdens aller beste alpinbakker? Flere av verdens mest berømte skisteder i Europa bare er en kort reise unna! 

Les mer

 

Langweekend i Irland

Irland er landet kjent for sine store konserter, grønne enger og mytiske figurer. Et godt utgangspunkt for å bli kjent med våre venner i vest er å starte i hovedstaden Dublin.

Les mer

BILLIGE DESTINASJONER

Budapest: Billig storbyferie

Langs bredden av Donau, Europas nest lengste elv, ligger Budapest. Byen er kjent som Europas hjerte, og når du ser alt de har å by på er det lett å forstå hvorfor.

Les mer

Krakow: Mye for pengene

Har du reisefeber, men er også opptatt av å begrense pengebruken? Da er Krakow midt i blinken for deg.

Les mer

Riga: En billig storbyfavoritt

Det er lett å forelske seg i Riga. Byen har varierende arkitektur og stil, og at byen kalles Baltikums Paris er heller ikke ufortjent.

Les mer

Gdansk: Østersjøens perle

Opplev sjarmen og historien til Gdansk, Polens perle ved Østersjøen. La deg forføre av byens vakre arkitektur, lokale delikatesser og gjestfrihet.

Les mer

TIPS TIL REISEN

Fly med barn: 9 tips

Nervøs for flyturen med de små? Les våre 9 tips for en behagelig reise når familien skal ut på flytur sammen.

Les mer

En kvinne sitter alene i et flysete og skriver

Topp 5 tips for deg som er nervøs for å fly

Les disse 5 tipsene fra styrmann Amber Charlotte Visser for å gjøre flyturen litt mer behagelig. 

Les mer 

Gode tips til mobilbruk i utlandet

Telefonen har vi med oss hele tiden, så selvfølgelig skal den være med på utenlandsferie. Her er våre beste tips for å bruke mobilen i utlandet.

Les mer 

 

Lavpriskalenderen

Du finner de beste flytilbudene i Norwegians lavpriskalender. Velg mellom mange spennende destinasjoner i hele Europa og bestill din drømmereise i dag.

Finn billige reiser

La deg inspirere med flere artikler

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.