Bruker du ett eller flere hjelpeverktøy som for eksempel skjermleser eller programvare for talegjenkjenning? Aktiver tilgjengelighetsmodus for en best mulig opplevelse på nettsidene våre.

Inspirasjon

La deg inspirere av våre nyttige reiseguider og lokale tips. Her finner du forslag til aktiviteter og spennende opplevelser på våre destinasjoner i Europa. 

Italia: Finn din favoritt

Landet ser ut som en støvel og er kanskje aller mest kjent for pizza, pasta og gamle historie. Her er noen av våre favoritter i Italia.

Les mer

Pride i Europa

Det er tid for farger, feiring og mangfold! Oppdag Europas beste destinasjoner for Pride-festival. Utforsk byer som stolt henger opp regnbueflagg, feirer skeiv kjærlighet og fortsetter kampen for inkludering. Her er våre favorittreisemål for Pride i 2024.

Les mer 

Alternative reisemål

Lyst til å oppleve noe nytt? Sjekk ut denne alternative listen og la deg inspirere til å oppdage et mindre kjent reisemål på din neste reise. 

Les mer

Captain smiling from cockpit

Møt kaptein Rui

"Jeg elsker Mallorca, øya har alt! Storby med shopping, kafeer, kultur og katedraler, fantastiske strender og turmuligheter." Kaptein Rui deler sine beste Mallorca-tips her.

Les mer

5 fantastiske karneval i Europa

De fleste har hørt om det berømte karnevalet i Rio de Janeiro, men visste du at vi har noen fullgode alternativer i vårt eget verdenshjørne? 

Les mer  

10 fantastiske opplevelser på Svalbard

Det er ikke uten grunn at Svalbard står på manges bucketlist. Det er et helt unikt sted med uberørt natur, arktisk dyreliv, spennende historie og magiske lysfenomener som alle bør oppleve minst én gang i livet.

Les mer 

Bilder av forskjellige steder satt inn i et bilde

Nye destinasjoner fra Norge

Se våre nye reisemål for sommeren 2024 og start planleggingen av sommerferien. Kanskje frister det å oppdage en skjult perle? 

Les mer

Female airline crew with brown hair in a ponytail and glasses, smiles as she stands in the entrance of airplane

Signe deler sitt Tenerife

Signe jobber som kabinbesetning i Norwegian og har reist til Tenerife de siste syv årene. Her deler hun sine beste tips og skjulte perler på øya. 

Les mer

HER FÅR DU LITT MER FOR PENGENE

Vakker urørt strand med krystallklart hav

Familieferie i Albania

Drømmer dere om vakre strender, badeliv og nye opplevelser med familien? Utvid horisonten denne sommeren og reis på familieferie til den uberørte perlen Albania.

Les mer

Krakow: Mye for pengene

Har du reisefeber, men er også opptatt av å begrense pengebruken? Da er Krakow midt i blinken for deg.

Les mer

Budapest: Billig storbyferie

Langs bredden av Donau, Europas nest lengste elv, ligger Budapest. Byen er kjent som Europas hjerte, og når du ser alt de har å by på er det lett å forstå hvorfor.

Les mer

TIPS TIL REISEN

Fly med barn: 9 tips

Nervøs for flyturen med de små? Les våre 9 tips for en behagelig reise når familien skal ut på flytur sammen.

Les mer

En kvinne sitter alene i et flysete og skriver

Topp 5 tips for deg som er nervøs for å fly

Les disse 5 tipsene fra styrmann Amber Charlotte Visser for å gjøre flyturen litt mer behagelig. 

Les mer 

Lavpriskalender

Du finner de beste flytilbudene i Norwegians lavpriskalender. Velg mellom mange spennende destinasjoner i hele Europa og bestill din drømmereise i dag.

Finn billige reiser


La deg inspirere med flere artikler

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.