Du kan bestille et varmt måltid på internasjonale flyvninger over 2 timer og 15 min. Standardretten kan variere avhengig av reisemålet du reiser fra. Eventuelle varme eller kalde drikker (brus, vann, øl, vin, kaffe og te) er ikke inkludert, men kan kjøpes om bord.
Standardmåltid - Varm Brunch
Omelett med spinat
Eggomelett rullet med spinat og servert med kremet spinatstuing, tomatchutney og røstipoteter. Serveres med en croissant og økologisk marmelade til dessert
(Serveres på flyreiser før kl. 09:00)
Standardmåltid - Varm Lunsj/Middag (Sydover)
Stekt kyllingbryst med tomatsaus
Stekt kyllingbryst servert med tomatsaus med urter, orzo pasta og spinat. Serveres med brownie til dessert.
(alle flyvninger fra Norden etter kl. 09.00)
Standardmåltid - Varm Lunsj/Middag (Nordover)
Stekt kyllingbryst i krydret tomatsaus
"Stekt kyllingbryst servert med krydret arrabbiata saus (mild), mini penne pasta og stekt paprika. Serveres med jordbærmousse til dessert.
(alle flyvninger til Norden etter kl. 09.00)
Barnerett
Kjøttboller med potetmos
Biffkjøttboller i klassisk saus servert med potetmos og små gulrøtter. Serveres med en mini smultring med sjokoladetopping til dessert.
(Serveres på flyreiser etter kl. 09:00).
Barnerett brunch
Sjokoladepannekaker
(Serveres på flyreiser før kl. 09:00).
Lifestyle dish - Vegan (VLML & VGML)
Masala med Quinoa
Søtpotet masala med quinoa servert med paprika og mango chutney. Serveres med en vegans gulrotkake til dessert.
(Serveres hele dagen).
Stekt kyllingbryst med en kremet risotto
Stekt kyllingbryst servert med kremet risotto, gulrøtter og brokkoli. Serveres med blandet fersk frukt til dessert.
(glutenfri, laktoseintoleranse, diabetes).
(Serveres hele dagen).
I Norwegian ønsker vi at det skal være enkelt for våre passasjerer å ta smarte valg og være en del av løsningen på klima- og miljøutfordringene. Du vil oppdage at alle våre forhåndsbestilte måltider hovedsaklig er laget av europeiske råvarer, produsert ved hjelp av fornybar energi og pakket med resirkulerbar emballasje. Dessuten er det smart å bestille før du reiser – da bidrar du til redusert matsvinn og emballasjeavfall om bord.