Forretningsreiser

Ville det ikke vært fint om jobbreiser kunne føles litt mindre som jobb?
Vi leter alltid etter nye og bedre måter å gjøre ting på. Derfor har du gamlemåten å gjøre unna jobbreiser på – og du har oss.

Trenger du kundekvittering? Kunder kan få bedriftskvittering i firmaets navn her.

Inngå en bedriftsavtale

Med en bedriftsavtale vil bedriften din få rabatter direkte, eller tjene CashPoints på hver eneste forretningsreise. Begynn å spare penger nå!

Se fordelene og inngå avtale

Logg inn på bedriftsportalen

Har du allerede en bedriftsavtale? Logg deg inn på portalen for å booke flyreiser til bedriften, oppdatere reiseprofiler og se statistikk.

Logg inn på bedriftsportalen

For reisende med avtalekode

Har din arbeidsgiver bedriftsavtale hos oss? Flott, da kan du bestille din neste forretningsreise nå.

Logg inn på Mine reiser og bestill

Hvorfor Norwegian gjør jobbreiser enklere

  Prisvinnende flyselskap
  Å bli kåret til Europas beste lavprisselskap tre år på rad er bare en av mange priser vi har mottatt, takket være alle som har flydd med oss og setter pris på det vi tilbyr. Se alle prisene vi har vunnet >

  Bærekraftig luftfart
  Vi kutter ned på utslipp hver dag ved finne smarte måter å senke drivstofforbruket på – fra å ha en av verdens yngste flyflåter til hvordan vi flyr. Finn ut mer om våre miljøtiltak >

  WiFi om bord
  Koble deg på nett mens du er i lufta, og få gjort unna det du skal før du lander  enten det er jobb, eller bare for underholdningens skyld. WiFi er tilgjengelig på de fleste flyvningene våre i Europa. Finn ut mer om WiFi om bord >

  Tjen CashPoints og Rewards
  Meld deg gratis inn i vårt lojalitetsprogram, Norwegian Reward, og tjen CashPoints på alle flyvninger du bestiller med Norwegian. Bruk de til å betale for fremtidige flyvninger, uansett om det er forretningreiser eller ferie.
  Finn ut mer, meld deg inn og begynn opptjeningen >

Norwegian-kortet

Bank Norwegian har det perfekte kortet til både reise og til hverdags. Når du er på reise har kortet en rekke fordeler, som for eksempel gebyrfri minibankuttak i utlandet, ekstra CashPoints på flybilletter, CashPoints på varekjøp​ og mer. Eff 23,1 %, 15 000 o/12 mnd, kostnad 1 764. Totalt: 16 764.

 Finn ut mer og søk om kortet her


Hold deg oppdatert

Det lønner seg å være den første til å høre om gode tilbud og andre nyheter fra Norwegian.

Meld deg på vårt bedriftsnyhetsbrev