Reise til Italia

Tenker du å reise til Italia? Landet er et veldig populært ferieland og har rundt hundre millioner besøkende årlig. Det er kjent for sine historiske steder som Colosseum og Forum Romanum i Roma, gamle historiske byer som Pompeii og Herculaneum, og middelalderske arkitektoniske perler som Venezia, Firenze og Siena. Italia er også hjemmet til noen av verdens mest berømte kunstnere, som Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raphael og Botticelli.

Milano

Direkte fra Oslo / én vei fra >


599,-

Roma

Direkte fra Oslo / én vei fra >


649,-

Pisa

Direkte fra Oslo / én vei fra >


649,-

Napoli

Direkte fra Oslo / én vei fra >


899,-

Hvorfor reise til Italia?

Italia byr på vakker og frodig natur. Fra de pittoreske strendene langs Amalfikysten, til de majestetiske Dolomittene og vakre innsjøer som Gardasjøen og Comosjøen.

Toscana, er kjent for sitt vakre og frodige landskap, sin spennende kulturarv og herlige mat. Med bølgende åser, vinranker og pittoreske landsbyer gir Toscana en fantastisk utsikt. Firenze, hjertet av regionen, er kjent for kunstskatter som Michelangelos David. Toscana tilbyr også deilige retter som ribollita og pappa al pomodoro. Regionens tidløse skjønnhet appellerer til sjelen og sansene.

Er du glad i shopping? Italia har en stor innflytelse innenfor moteindustrien og er hjemmet til noen av verdens mest kjente motedesignere og luksusmerker. Byer som Milano er kjent for å være en av verdens fremste motebyer.

Italia er kjent for produksjon av vin og olivenolje. Har du interesse for vin så er Italia en av verdens største produsenter av vin. Her kan du besøke de ulike gårdene og høre om historien rundt opprinnelsen og produksjonen.

Finn beste pris på fly til Roma eller Milano

Er du en matentusiast? Italiensk mat er kjent over hele verden og er elsket for sin smak og enkelhet. Pasta, pizza, gelato, espresso og forskjellige oster (som mozzarella, parmesan og gorgonzola), er bare noen av de kjente italienske kulinariske bidragene.

Så hvorfor ikke planlegge din neste tur til Italia? Du vil bli fascinert av den rike og varierte naturen, de flotte strendene, den spektakulære arkitekturen og de deilige matopplevelsene som landet har å tilby. Dette fantastiske landet må oppleves, og du vil garantert dra tilbake!

Hvilke destinasjoner i Italia flyr Norwegian til?

Norwegian flyr til mange ulike destinasjoner i Italia. Destinasjonene er Venezia, Verona, Milano og Bologna som ligger i Nord-Italia, Bari, Napoli og Sicilia som ligger i sør, Pisa og Roma i øst, og Sardinia som ligger i vest.

Se alle fly til Italia i lavpriskalenderen

Fakta om Italia:

  • Befolkning: 58,8 millioner (2023)
  • Valuta: Euro (€)
  • Hovedstad: Roma
  • Nasjonaldag: 2. juni
  • Offisielt språk: Italiensk
  • Beliggenhet: Sør-Europa
  • Grenser til: Østerrike, Frankrike, Slovenia og Sveits
  • Tidssone: ​​GMT+2

Fly til Italia