Reise til Hellas

Tenker du å reise til Hellas? Landet er et av verdens mest besøkte land, og er kjent for opprinnelsen til De Olympiske leker som startet i byen Olympia (Peloponnes) i det antikke Hellas. Med sitt middelhavsklima og om lag 300 soldager i året kommer varmen fra rundt april og varer til november. Om du skal reise med barn, partner eller venner kan du nyte en avslappende ferie på de fantastiske strendene på de greske øyene, eller besøke fastlandet og hovedstaden Athen. Uansett hva du foretrekker har Hellas et mangfold av reisemål.

Athen

Direkte fra Oslo / én vei fra >


649,-

Chania, Kreta

Direkte fra Oslo / én vei fra >


929,-

Rhodos

Direkte fra Oslo / én vei fra >


699,-

Hvorfor reise til Hellas?

En tur til Hellas kan starte med et besøk til Athen, hvor du kan oppleve historiske severdigheter som Akropolis og utforske de arkeologiske skattene fra antikkens Hellas. Etter å ha beundret historien og kulturen i Athen, kan du hoppe på en flyvning eller båt og reise til en av de fantastiske øyene. 

Finn beste pris på fly til Athen

Hellas som reisemål har også mye å tilby for de som elsker natur og friluftsliv. Med 80 prosent av landet som består av fjell og åser, er det et paradis for turgåere og syklister. Du kan utforske de vakre landskapene, spektakulære solnedganger, nyte den flotte utsikten og oppleve det varierte terrenget. I tillegg kan du besøke blant annet olivenlunder og lære om oljeproduksjonen som er en viktig del av Hellas' kultur og økonomi.

Så hvorfor ikke planlegge din neste ferie til Hellas? Du vil bli fascinert av den rike historien, vakre strender, livlige og sjarmerende byer, det klare vannet, de grønne omgivelsene og den uforglemmelige greske matopplevelsen som landet har å tilby. En tur til Hellas vil garantert bli en minneverdig opplevelse, spesielt med det vennlige og gjestfrie folket.

Hvilke destinasjoner i Hellas flyr Norwegian til?

Norwegian tilbyr flyreiser til Athen og Thessaloniki, samt flere av de mest populære greske øyene. Kykladene er et spesielt populært reisemål i Hellas, og ligger i den vakre Egeerhavet. Øyene i Kykladene, som Santorini og Korfu, har en unik sjarm med sine hvitkalkede hus, blåkledde kirker og pittoreske landskap. Øyhopping er en flott måte å utforske dette området på.

Finn beste pris på fly til Santorini eller fly til Korfu.

I tillegg har du de mer kjente øyene Rhodos, Kreta og Kefalonia som er populære reisemål for turister på grunn av sin vakre natur, rike historie og solfylte strender. Disse øyene er også kjent for sitt varierte utvalg av fritidsaktiviteter, inkludert vannsport, turstier og arkeologiske steder.

Se fly til Rhodos, fly til Kreta eller fly til Kefalonia i lavpriskalenderen.

Fakta om Hellas:

  • Befolkning: 10,3 millioner (2023)
  • Valuta: euro (€)
  • Hovedstad: Athen
  • Nasjonaldag: 25. Mars
  • Offisielt språk: Gresk
  • Beliggenhet: Sør-Europa
  • Grenser til: Albania, Nord-Makedonia, Bulgaria og Tyrkia
  • Tidssone: ​​GMT+3

Fly til Hellas