Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Flybilletter fra Oslo til Mallorca

Ute etter billige billetter til Mallorca fra Oslo? Finn billige flybilletter til Mallorca med vår lavpriskalender og bestill i dag

Direkte fly til Mallorca fra Oslo

Finn de billige fly til Palma de Mallorca

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

aug
sep
okt

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til Palma de Mallorca

Noen nyttige tips før reisen til Palma de Mallorca

 • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

  Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. 

  Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. 

 • Hvordan komme seg fra Palma de Mallorca flyplass til sentrum

  Flyplassen ligger bare 8 km fra sentrum, så det er ganske enkelt. Metroen går ikke ut til flyplassen, men det gjør to bussruter. Rute 1 går mot vest og har siste stopp ved havnen og kjører rundt områdene Canamunt og Canavali og passerer Plaça d’Espanya og Santa Catalina på veien. Turen tar ca. 40 minutter til sentrum av Palma og litt over en time til havnen.

  Rute 21 går i sydøstlig retning fra flyplassen til El Arenal og stopper ved flere hoteller langs Palma-stranden. 

  Det er taxiholdeplass utenfor terminalene. Prisene er avhengig av tid på døgnet og om det er helligdag eller ikke. 

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til Palma de Mallorca


Flygtid

3t 35min (ca.)


Valuta

EURO
‎€


Spenning

220V

Gode grunner for å reise til Palma de Mallorca

Sightseeing i løpet av dagen


Du kan selvfølgelig bare legge deg på stranden – men Palma de Mallorca er en by full av kulturelle og historiske interessante steder som kan sees mens det er lyst.

 1. På en flott plassering i åsene over Palma, ligger en usedvanlig modernistisk bygning, som en gang tilhørte maleren Joan Miró. Det er i dag et museum dedikert til denne katalanske mesteren innenfor surrealisme. Pilar and Joan Miró Foundation ble stiftet to år før han døde i 1983 og inneholder en imponerende samling av ca. 7000 malerier, tegninger og objekter skapt av ham selv og andre kunstnere.
 2. Den imponerende gotiske festningen Castell de Bellver, lever godt opp til navnet, som kan oversettes med «fantastisk utsikt» – her er imponerende flott utsikt over Palma fra vollene. Festningen er helt rund, noe som er noe uvanlig i Spania, med fire tårn og en lukket gård. Det er også her byens historiske museum holder til.
 3. Selv om byens elegante katedral La Seu og den kunstige innsjøen Parc de la Mer nedenfor den er hovedattraksjonene, så er en vandretur i den middelalderske gamlebyen en fin måte å oppleve den spesielle atmosfæren i de gamle, kronglete gatene og små hyggelige plassene.

Sightseeing om natten


Når solen går ned, kommer det duk på bordene. Vi er jo i Spania, så i Palma er det mat og drikke som står i fokus når mørket faller på.

 1. Hovedbygningen i Palmas S’Escorxadors kultursenter, et tidligere slakterhus, ble i 2015 gjenåpnet som Mercado Gastronómico San Juan – som nå har blitt det rene paradiset for de matglade. Her finner du mer enn 20 spisesteder og en stor bar. Stedet har allerede fått seg litt av et rykte blant gourmander. Det er åpent inntil midnatt fra søndag til onsdag og inntil kl. 2 om natten fra torsdag til lørdag.
 2. En ti minutters tur fra le Sau ligger Santa Catalina som er Palmas kuleste nabolag. Her finner du en overflod av hippe designerbutikker og mange av byens beste restauranter – fra den streetfoodbaserte Naan til det peruanske hotspottet Sumaq.
 3. Ruta Martiana er i praksis en tapasbar-til-tapasbar-rute gjennom det kule, men tidligere litt barske Se Gerreria-området. Opprinnelig var tanken å friste de lokale til å spise ute i midten av uken, med €2-tilbud for en drink og pintxo på tirsdags- og onsdagskvelder, noe som i dag tilbys av ca. 25 barer i området.

Retter å smake


Som alle regioner i Spania, har også Mallorca en rik og helt egen gastronomisk kultur. Her er et par retter ganen ikke bør gå glipp av.

 1. Ensaïmada er en søt, spiralsnodd kake eller brød, og en klassiker på de mallorcanske frokostbordene. De er laget av svinesmult og ofte fylt med «englehår» – strenger med gresskar som er kokt i sukker.
 2. Besøk det historiske Fornet de la Soca for å smake på bakverket empanada, som er fylt med myke sobrassada krydderpølser.
 3.  Trempó er en frisk og superenkel salat bestående av nylig modne tomater, grønn paprika, mild løk og olivenolje. Salaten er en viktig og absolutt nødvendig ingrediens i den mallorcanske sommer.

Er du ute etter en annen destinasjon?

Er det ikke denne destinasjonen du er ute etter? Søk blant alle flyvningene våre og finn de beste tilbudene med lavpriskalenderen vår.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.