Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Fly fra Oslo til New York

Ser du etter flyreiser fra Oslo til New York? Finn billige flybilletter til New York med vår lavpriskalender

Direkte fly til New York fra Oslo

Finn de billige fly til New York

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 2 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 2 destinasjoner innenfor et budsjett på

aug
sep
okt
 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til New York

Noen nyttige tips før reisen til New York

 • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

  Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. 

  Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. 

 • Hvordan komme seg fra flyplassen til NYC sentrum

  John F. Kennedy International Airport (JFK)
  Norwegians flyvninger går fra terminal 1. Bruk gjerne en av innsjekkingsautomatene. JFK har flere ulike transporttilbud. For å se en fullstendig oversikt går du til flyplassens nettsted: John F. Kennedy International Airport.
  Newark Liberty International Airport (JFK)
  Newark Liberty International Airport har flere ulike transporttilbud. For å se en fullstendig oversikt går du til flyplassens nettsted.

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til New York


Flygtid

8timer(ca.)


Matpris

Lunsjmeny: 9-14$
Kaffe : 1.80-2.50$


Spenning

110-120V

Gode grunner til å reise til New York

Opplev New York som en fastboende

Start spreading the news ... New York er verdens største og dristigste by, en hovedstad for kulturliv, handel og god mat som har noen av verdens mest gjenkjennelige landemerker. Vil du også oppleve byen? Her er noe av det mest spennende du kan gjøre i New York.

New York: de beste stedene å besøke

Skal du til New York, er du nærmest nødt til å få med deg et museum eller to. Det er mer enn nok å velge mellom. American Museum of Natural History viser frem alt fra dinosaurfossiler til meteoritter, mens Metropolitan Museum of Art er Amerikas største kunstmuseum, med arbeider av Vermeer, Monet og Degas og en kunstsamling som favner hele menneskehetens historie. Er man mest opptatt av samtidskunst, bør man ta turen til Museum of Modern Art, som har berømte arbeider av Lichtenstein, Dali og van Gogh side om side med rykende ferske utstillinger.

Solomon R. Guggenheim Museum har en sprek fasade utformet av Frank Lloyd Wright og en like sprek samling avantgarde-kunst, mens Frick Collection stiller ut klassiske verker i en velegnet setting.

Etter den lange flyturen til New York vil du kanskje strekke litt på beina – og det har du rikelig med anledninger til i denne storbyen. Central Park er over tre kvadratkilometer stor og har alt fra en dyrehage til et slott, mens High Line er en unik park som er plassert noen etasjer opp i lufta, og som passer perfekt for spaserturer. Reis til Brooklyn hvis du vil gå på gangveien langs Brooklyn Bridge og nyte den spektakulære utsikten over Manhattan skyline.

Shopping i New York

Hvis du vil se byen fra en helt annen vinkel – uten å slite ut skoene – kan du dra til One World Trade Center. Der kan du ta heisen opp til One World Observatory, som tar deg 102 etasjer opp på under ett minutt, slik at du får et unikt perspektiv på byen. New York er et shoppingparadis med butikker som er så berømte at de er blitt de rene institusjoner, for eksempel Tiffany & Co, Bloomingdales og Saks Fifth Avenue. Alle turer til New York bør gå innom SoHo, som byr på en blanding av livsstilsbutikker som Birchbox og Babel Fair. Når du blir sulten, kan du prøve en avokadotoast ved Cafe Gitane i Mott Street. Og hvis du er på jakt etter en god bok, bør du sikte deg inn på Strand Bookstore ved 12th and Broadway, som har hele 29 kilometer med bøker.

Og rett ved siden av ligger Forbidden Planets flaggskip i New York, som tiltrekker seg nerder og friker med sine tegneserier og andre memorabilia. New Yorks utallige restauranter favner alt fra Michelin-stjerner til gatemat. Angivelig er man aldri mer enn én meter unna en hotdog i New York City – så når du først er kommet, er det nesten obligatorisk å hive i seg en pølse.

Den svært utbredte snacksen ble oppfunnet på Coney Island i 1867, så hvis du kjøper en pølse ved Nathan's, kan du unnskylde deg med at du gjør det for å lære mer om historie.

Vil du prøve mer moderne varianter, kan du bestille en «tsunami» ved Crif Dogs – den serveres med bacon, teriyaki, ananas og vårløk – eller du kan lete opp The Smoke Joint i Brooklyn. Vil du ha et mer raffinert måltid, kan du gå for en kultrestaurant i Williamsburg, sushirestauranten Okonomi, der kokken Yuji Haraguchi serverer fisk fra sitt eget lokale fiskemarked Osakana – det første fiskemarkedet i New York som utelukkende selger nasjonale råvarer tilberedt på japansk vis. Du finner alltid noe å gjøre i New Yorks mange bydeler.

Prøv det gentrifiserte Fort Greene en lørdag for å smake godbiter fra «bondens marked» i Brooklyn, for eksempel artisanal honey (gourmethonning), granola (myslistenger), sider og smultringer. I West Village finner du New York University, gastropuben The Spotted Pig, som har en Michelin-stjerne, og grønne avenyer med særegne hus bygget i brownstone (en type sandstein), som du kanskje kjenner fra «Sex and the City». Gå gjennom Stanford Whites-buen og inn til Washington Square Park, der du kan spille et parti sjakk eller kanskje få være med på settet når studentene ved NYU spiller inn en ny kunstfilm. Upper East Side er byens spradestrøk; få med deg programmet ved Met’s Roof Garden Café & Martini Bar med utsikt over Central Park, eller slurp i deg en sagnomsust Frrrozen Hot Chocolate fra Warhols mest populære godtebutikk, Serendipity 3.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.