Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Fly til Malaga fra Oslo

Ser du etter billige fly fra Oslo til Malaga? Finn billige flybilletter til Malaga med vår lavpriskalender

Direkte fly til Malaga fra Oslo

Finn de billige flybillettene til Malaga

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

  • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

aug
sep
okt

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til MAlaga

Noen nyttige tips før reisen til Malaga

  • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

    Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. 

    Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. 

  • Transport fra Malaga—Costa del Sol Airport til sentrum av byen

    Line A Express-bussen, også kjent som Paseo del Parque — Aeropuerto Express, tar deg med helt til Plaza del General Torrijos i sentrum av Malaga. Betal på bussen eller kjøp billett på forhånd fra en billettautomat. Bussene går omtrent hvert 20. minutt. Den første bussen går klokken 07.00 og den siste ved midnatt. Bussholdeplassen ligger helt til høyre når du kommer ut av flyplassen.

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til Malaga


Flygtid

4timer(ca.)


Matpris

Lunsjmeny: 10$
Kaffe : 1.20$


Spenning

220V

Sightseeing i Malaga

Alcazaba de Málaga – Utforsk de mystiske smugene, vindeltrappene og tårnene i festningen fra det 11. århundre. Det er verdt å dra tidlig, for stillheten før turistene ankommer gjør opplevelsen ekstra minneverdig.

Museo Picasso Málaga – Den legendariske maleren Pablo Picasso ble født i Malaga, så få med deg museet som er tilegnet livsverket hans. Her finner du mer enn 200 utstillingsobjekter som spenner fra tidlige skisser til noen av de siste maleriene hans fra 70-tallet.

Catedral de Málaga – Se flotte glassmalerier, orgel fra det 18. århundre og intrikate utskjæringer i denne storslåtte katedralen. Hvis du føler deg sprek, kan du ta trappene opp på taket og nyte utsikten over Malaga.

Puerto de Málaga – Puerto de Malaga er en av de fineste havnene på Costa del Sol. Havnen er fortsatt i bruk, og har fått en ansiktsløftning til ære for allmennheten. Utforsk butikkene, restaurantene og promenadene, der det er flott å spasere om ettermiddagen, eller ta en båttur og se Malaga fra havet.

Aktiviteter på dagtid i Malaga

CAC Málaga – Nyt litt kultur på Malagas moderne kunstmuseum, der du finner verker av Damien Hirst, Lichtenstein og Ai WeiWei, i tillegg til mange spanske kunstnere. Det er gratis adgang.

Mercado Central de Atarazanas – På dette matmarkedet kryr det av lokale innbyggere som er ute etter produkter av ypperste kvalitet. Utforsk bodene og oppdag et overflødighetshorn av delikatesser som kreps, mandler og Aloreña-olivener, alt til en veldig rimelig penge.

Spis espeto de sardinas – Sardiner på spidd, stekt over åpen flamme rett ved havet, er en enkel og nydelig tradisjonell delikatesse i Malaga, og et absolutt must. Sett kursen mot en av de mange strandbarene på El Palo for å smake på herlighetene.

 Spisesteder i Malaga

El Mesón de Cervantes – På denne superpopulære restauranten og tapasbaren kan du nyte jamon og pimientos del padrón, i tillegg til «Porra Antequerana» – Malagas versjon av gazpacho.

Alexso – På Alexso serverer kokkene spanske ingredienser med en kreativ vri, for her er de kjent for nyskapende retter som «usynlig stekt egg», og «laksesandwich» til dessert (egentlig syltetøy i forkledning). Du får smaksmenyen til en uslåelig pris, kun € 35.

Er du ute etter en annen destinasjon?

Er det ikke denne destinasjonen du er ute etter? Søk blant alle flyvningene våre og finn de beste tilbudene med lavpriskalenderen vår.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.