Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Flybilletter fra Oslo til Madrid

Ute etter billige flybilletter til Madrid fra Oslo? Finn billige flybilletter til Madrid med vår lavpriskalender og bestill i dag

Direkte fly til Madrid fra Oslo

Finn de billige flybillettene til Madrid

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

aug
sep
okt

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til Madrid

Noen nyttige tips før reisen til Madrid

 • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

  Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. 

  Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. 

 • Fra Madrid Barajas internasjonale lufthavn til sentrum av byen

  Flyplassen i Madrid ligger nær sentrum. Fra Terminal 2 og 4 kan du ta Metro linje 8, og bare 12 minutter senere befinner du deg på Nuevos Ministerios-stasjonen midt i sentrum. En billett koster rundt € 5.

  Du kan også ta Exprés Aeropuerto-bussen som stanser ved alle terminalene. Det tar 30 minutter å reise til Cibeles, torget i sentrum, og til Atocha stasjon. Bussen går døgnet rundt, hvert 20. minutt på dagtid og hvert 30. minutt på kveldstid.

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til Madrid


Flygtid

3t 35min (ca.)


Valuta

EURO
‎€


Spenning

220V

Gode grunner til å reise til Madrid

Gjør turen til Madrid uforglemmelig

Midt i hjertet av Spania ligger Madrid – en yrende storby spekket med fantastisk kunst, arkitektur, mote, mat, sport og mere til. Her er alt du trenger å vite for å få mest mulig ut av ferien din i Madrid, med alt fra deilige tapas til smektende flamenco.

De beste tingene å se og gjøre i Madrid

Er man først i Madrid, må man nesten ta turen til byens gylne triangel av kunstmuseer. Øverst på listen står det verdenskjente Prado-museet, som huser ikoniske verker av Goya, Velázquez, Titian og Hieronymus Bosch, for å nevne noen. Så går turen til Reina Sofía-museet med mer moderne verker som Picassos Guernica.

Til slutt står Thyssen-Bornemisza-museet for tur, der du kan nyte alt fra italienske verker fra det 13. århundre til impresjonisme og popkunst-malerier. Det er også vel verdt å få med seg det nyoppussede nasjonale arkeologiske museet, der du finner en reproduksjon av hulemaleriene i Altamira.

Frister det med en mer dynamisk opplevelse, foreslår vi et flamenco-show på Casa Patas. Ihuga fotballtilhengere setter sikkert pris på en omvisning på Real Madrids Santiago Bernabéu stadion. Dersom du vil trimme i Madrid, kan du gå, jogge eller sykle rundt i en av de mange grønne lungene. Et av høydepunktene er den sentrale Retiro-parken, som kan skryte av en dam med robåter og den besynderlige statuen av Den falne engel – en skulptur av djevelen som uhyggelig nok ligger nøyaktig 666 meter over havet.

Kanskje du vil ta turen til den 10 kilometer lange Madrid Río-parken, som strekker seg langs Manzanares-elven, og enorme Casa de Campo, et åpent område på 17 kvadratkilometer som huser en dyrehage, en fornøyelsespark og taubanen Teleférico.

Shopping i Madrid


En tur til Madrid byr også på gode shoppingmuligheter. Her finner du gigantiske Zara- og Mango-butikker i tillegg til andre store motekjeder på sentrale Calle Preciados og Gran Vía, mens det ligger mindre og mer trendy butikker på Calle Fuencarral, et steinkast unna. Dersom du foretrekker mer haute couture, drar du til Calle Serrano i det fornemme strøket Salamanco og handler spanske luksusmerker som Ágatha Ruíz de La Prada, Manolo Blahnik og Loewe.

For de som er ute etter litt mer uvanlige ting, holder loppemarkedet Rastro i La Latina-strøket åpent søndag morgen, og her kan du sikre deg nipsskatter til en billig penge, før du setter deg på en bar og nyter litt mat og drikke sammen med lokalbefolkningen.

Er du ute etter en annen destinasjon?

Er det ikke denne destinasjonen du er ute etter? Søk blant alle flyvningene våre og finn de beste tilbudene med lavpriskalenderen vår.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.