Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Fly til Los Angeles fra Oslo

Ser du etter flyvninger fra Oslo til Los Angeles? Finn billige flybilletter til Los Angeles med vår lavpriskalender

Direkte fly til Los Angeles fra Oslo

Finn de billige fly til Los Angeles

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

  • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

jun
jul
aug

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til Los Angeles

Noen nyttige tips før reisen til Los Angeles

  • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

    Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter og koster 380 kroner for én voksen. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. Turen tar cirka 25 minutter og koster 101 kroner for én voksen.

    Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. Prisen for én voksen er 179 kroner og kan kjøpes på Flybussens hjemmeside.

  • Slik kommer du deg fra Los Angeles International Airport til sentrum av byen

    Busselskapet FlyAway har forbindelser mellom LAX og Los Angeles. Bussene går hver halvtime fra samtlige av flyplassens ni terminaler. LAX FlyAway-bussene går til Hollywood, Long Beach, Union Station (Los Angeles sentrum), Van Nuys og Westwood. En tur fra LAX lufthavn til sentrum (downtown) tar 45 minutter. En gjennomsnittlig bussbillett koster 3 dollar for voksne og 2 dollar for barn – se nettstedet LAX FlyAway for alt om ruter og billettpriser.

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til Los Angeles


Flygtid

10timer 45min (ca.)


Matpris

Lunsjmeny: 10-15$
Kaffe : 2-2.50$


Spenning

110-120V

Gode grunner til å reise til Los Angeles

Det første som slår deg når du flyr til Los Angeles, er hvor stort det er her – byen brer seg ut over et område som er dobbelt så stort som Chicago, så det er mye å gape over. Fra promenadene langs Venice Beach til livsstilsbutikkene i Beverly Hills – metropolen har en overflod av spennende steder å utforske. Her er det du trenger å vite til ferien i Los Angeles.

Los Angeles: forslag til opplevelser

filmstudioene og all glamouren. I virkeligheten er Hollywood Boulevard en turistmagnet med store folkemengder, og det kryr av folk utkledd som kjente rollefigurer. For å få en smak av filmens gullalder kan du melde deg på Old Hollywood Walking Tour, der du får se hvor F. Scott Fitzgerald og Raymond Chandler pleide å henge etter arbeidstid, og den gamle arkitekturen som skjuler seg innimellom de moderne bygningene. Og mens du er i området, kan du stikke innom Hollywood Roosevelt Hotel og sjekke den spektakulære lobbyen i dette landemerket fra 1927. Noe annet du bør få med deg i Los Angeles, er Griffith Park, som er med i så ulike filmer som La La Land og Terminator.

Det berømte Griffith Observatory gir deg fantastisk utsikt over byen, og i tillegg huser parkens øvrige 16 kvadratkilometer the Los Angeles Zoo og Autry Museum of the American West. Stuvet unna i nordenden av parken finner du Walt's Barn, et lite museum viet til Walt Disneys lidenskap for jernbanen. Også områdene lenger vest i Los Angeles har mye å by på.

Kystbyen Santa Monica har rikelig med museer, kinoer, spillehaller og karusellen Looff Hippodrome. Feriestedet Venice Beach – eller bare «Venice», etter det engelske navnet på Venezia – ble grunnlagt i 1905 og er i dag verdensberømt for de fargerike skikkelsene som sprader rundt her. Ta deg en spasertur rundt kanalene, som er omgitt av nydelige hus, før du prøver tradisjonell mexicansk taco ved La Cabaña.

De beste stedene å besøke i Los Angeles

Sentrumsområdet har gjennomgått dramatiske forandringer de senere årene, er blitt mer hypt og er i dag et viktig stoppested når man reiser til Los Angeles. I dag blir det markedsført som DTLA, «Downtown Los Angeles», og huser tradisjonelle markeder som Grand Central og NYC-importen Smorgasburg i tillegg til eksentriske shoppingdestinasjoner som Time Travel Mart («Whenever you are, we're already then») og The Last Bookstore. De mange høykulturelle byggverkene i Arts District, for eksempel Museum of Contemporary Art, Broad Art Museum og Frank Gehry's ikoniske Walt Disney Concert Hall, er plassert ved siden av den reneste teaterscenen som har skutt i været i dette postindustrielle distriktet.

Det fortsetter å dukke opp nye restauranter rundt sentrum, for eksempel David Schlossers Shibumi, som byr på japansk «bar cooking» i kappo-vri med minimalistiske retter paret med biodynamisk vin eller sake. Og mens du er i området, kan du ofre litt tid i nyrenoverte LA State Historic Park. Den ligger på et gammelt stasjonsområde der alle nyankomne til Los Angeles en gang gikk i land, og som derfor er kjent som «Ellis Island of Los Angeles» – byens smeltedigel. I dag er denne grønne oasen åsted for mange konserter og andre arrangementer gjennom hele året.

Hvis du vil handle i Los Angeles, trenger du ikke å dra andre steder enn til Beverly Hills og livsstilsbutikkene i Rodeo Drive. Dette beryktede stedet var en gang en spansk ranch full av kveg og cowboyer, helt til det ble kjøpt opp av oljespekulanter, som så konverterte til tomteutviklere på begynnelsen av 1900-tallet. I tillegg til kjendiser og shoppingmuligheter byr området på noen av Los Angeles' beste moderne kunstgallerier, for eksempel Gagosian.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.