Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Fly til Barcelona fra Oslo

Ser du etter flyvninger fra Oslo til Barcelona? Finn billige flybilletter til Barcelona med vår lavpriskalender

Direkte fly til Barcelona fra Oslo

Finn de billige flybillettene til Barcelona

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

  • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

aug
sep
okt

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til Barcelona

Noen nyttige tips før reisen til Barcelona

  • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

    Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. 

    Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. 

  • Fra Barcelona El Prat lufthavn til sentrum av byen

    Togturen fra Barcelona sentrum til Barcelona El Prat lufthavns terminal 2 tar 40 minutter. Toget RENFE L2 Line går fra Barcelonas sentralstasjoner, Sants og Passeig de Gracia. Aerobus går fra bussholdeplasser i sentrum av Barcelona, blant andre Plaza Cataluña, Plaza España, Gran Via-Urgell og Plaza Universidad.

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til Barcelona


Flygtid

3timer(ca.)


Valuta

EURO
‎€


Spenning

220V

Gode grunner til å reise til Barcelona

Barcelona: de beste stedene å besøke

Skal du til Barcelona, er det aller første på plakaten en pilgrimsferd til de geniale verkene av arkitekten Antoni Gaudi, som gir Catalonias hovedstad sitt helt unike særpreg. Sagrada Familia, basilikaen som aldri blir ferdigbygd, og fortryllende Park Güell topper også listen, men byen kan skryte av et utall andre fantastiske severdigheter, blant annet Casa Battló og La Pedrera, som ligger et steinkast unna hverandre på Passeig de Gracia, den elegante og luksuriøse handlegaten i hjertet av byen.


Nederst i den kjente gaten, som er et must for shopoholikere, ligger byens historiske Plaça de Catalunya som et knutepunkt mellom gamlebyen (der du finner Det gotiske kvarter med smale, sjarmerende brosteinsgater) og det moderne strøket Eixample. Her ligger også toppen av Barcelonas ikoniske bulevard, La Rambla. Få med deg et vell av gateartister, gateselgere og nysgjerrige turister som nyter alt det forunderlige og utrolige Barcelona har å by på.

Severdigheter i Barcelona

Det skorter ikke på tilbud for kunstelskere her, med alt fra imponerende Museu Picasso, Museu Nacional d'Art de Catalunya og Fundació Joan Miró (husk å se etter skulpturer rundt om i byen) til samtidskunsten på museene MACBA og CCCB (begge i den hippe bydelen Raval), som tilbyr et bredt spekter av utstillinger, tilstelninger og foredrag.

Ta en titt på CCCBs program, så går du ikke glipp av noe. Setter du kursen nordover i Barcelona, finner du det flotte designmuseet Museu del Disseny de Barcelona.

Mens du er der, foreslår vi Mercat dels Encants, et loppemarked i samme område der du garantert vil finne helt absurde varer. For det er enkelte ting du bare må få med deg når du er i Barcelona.

Er du ute etter en annen destinasjon?

Er det ikke denne destinasjonen du er ute etter? Søk blant alle flyvningene våre og finn de beste tilbudene med lavpriskalenderen vår.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.