Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Fly fra Oslo til Bangkok

Ser du etter flyvninger fra Oslo til Bangkok? Finn billige direktefly til Bangkok med vår lavpriskalender

Direkte fly til Bangkok fra Oslo

Finn de billige fly til Bangkok

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

jun
jul
aug
 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til Bangkok

Noen nyttige tips før reisen til Bangkok

 • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

  Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter og koster 380 kroner for én voksen. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. Turen tar cirka 25 minutter og koster 101 kroner for én voksen.

  Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. Prisen for én voksen er 179 kroner og kan kjøpes på Flybussens hjemmeside.

 • Transport fra flyplassen til sentrum av Bangkok

  Det er rikelig med taxier utenfor Suvarnabhumi Airport. En taxi til sentrum koster rundt THB 350-400 (USD 10-12, EUR 9-10), inklusive et flyplasstillegg på THB 50 og bompenger, som passasjerene forventes å betale.

  Taxi-appen Grab — Sørøst-Asias svar på Uber — opererer også over hele byen. Prisen er litt høyere enn for vanlige taxier, men tjenesten er relativt uproblematisk og tilgjengelig hele døgnet. Appen fås på Apple Store og Google Play Store.

  Airport Rail Link (ARL) går mellom Suvarnabhumi og sentrum av byen hvert 20. minutt, fra 06.00 til midnatt. Det stopper blant annet på Makkasan, med videreforbindelse til MRT-undergrunnen, og på Phaya Thai, med videreforbindelse til BTS Skytrain. Dette er det rimeligste alternativet, for det koster bare THB 45 (USD 1,30, EUR 1,10) for en billett til Phaya Thai.

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til Bangkok


Valuta

Thai Baht
‎฿


Flygtid

11 timer(ca.)


Spenning

220V

Sightseeing på dagtid

 1. Jatujak Market – Dette store, travle markedet er noe alle bør få med seg. Utendørsmarkedet er på sitt travleste på lørdag og søndag, og her finner du alt fra keramikk, mote og møbler til planter og dyr, spredt over 15 000 boder i 27 ulike områder. Når heten og folkemengdene blir i meste laget, kan du ta en pause på en av de mange kafeene og restaurantene som ligger gjemt inne i markedets kriker og kroker, eller så kan du ta turen til Or Tor Kor Market i nærheten. Markedet er populært blant byens beste kokker, så her er det fint å ta seg en liten matbit.
 2. Ancient Siam – Hvis du ikke kan utforske hele landet, kan du gjøre det nest beste, nemlig besøke Ancient Siam Miniature Park, som ligger en kort kjøretur unna Suvarnabhumi Airport. Her finner du over 100 gjengivelser av monumenter og arkitektoniske landevinninger fra Thailands historie spredt utover et område på 320 hektar: templer, bymurer, Khmer-ruiner og mye mer. Parken er utformet etter Thailands omriss på kartet, og alle monumentene står plassert i henhold til faktisk beliggenhet i landet. Parken leier også ut sykler og golfbiler, så her kan hele familien more seg. 
 3. Museum of Siam – Museum of Siam ligger bak Wat Pho og det tidligere handelsdepartementet, og er muligens byens mest spennende museum. Interaktive utstillinger med panoramafilmer og spill forteller historien om Thailands utvikling på den globale arena opp gjennom årene. Besøkende i alle aldre kan ta plass i et typisk thailandsk klasserom, kle seg i tradisjonelle klær og tyde velkjente Thai-symboler, som drikke i plastposer, tuk-tuker og loddsedler.
 4. Bangkok Art & Culture Centre – I hjertet av byens shoppingmekka — like over veien for MBK og nær de enorme kjøpesentrene Siam Discovery, Siam Center og Siam Paragon — ligger Bangkok Art & Culture Centre (BACC), som kan skryte av ni etasjer med Thai-kunst, butikker og kafeer. De tre øverste etasjene tilbyr aktuelle utstillinger med fokus på de siste trendene innen Thailands samtidskunst, med alt fra fotografi til klassiske malerier og mixed media. En time eller to her er et fint avbrekk fra sightseeing og shopping.

Lokal mat

 1. Som tam — Retten Pad thai er nok bedre kjent utenlands, men som tam er en hverdagsrett for de fleste innfødte. Som tam er en søt, salt og krydret papayasalat. De fleste Thai-restaurantene har en versjon av papayasalaten på menyen, men den beste får man på gaten eller på enkle fortausrestauranter. Kokker og gateselgere kan gjøre retten mildere på forespørsel. Be om ped nid noy hvis du foretrekker litt chili, eller mai ped hvis du vil ha den helt mild. Street Food in Thailand
 2. Massaman curry – Gaeng massaman, som den kalles på thai, er kanskje alle karriretters mor. Denne mettende røde suppen er mild, fyldig og velduftene, og så populær at kong Rama II lovpriste den i et dikt i det 18. århundre. Retten består av poteter, peanøtter og kylling eller storfekjøtt, og nytes best når man deler den og har ris til. 
 3. Tom yam gung – Frisk lime, velduftende galangal, sitrongress, kaffirlimeblader, stekt chiliblanding og reker forenes i en vakker symfoni, også kalt tom yum-suppe. For mange er dette et første innblikk i hvor sammensatt thaimat kan være. Spis den på ekte thai-vis, med en wokstekt omelett ved siden av. 
 4. Mango sticky rice – Retten khao nieaw mamuang, altså mango med klebrig ris, er blitt populær langt utover landegrensene. Den består av søt, saftig mango på klebrig ris laget med kokosmelk, med sesamfrø på toppen. Med så få ingredienser er det viktig at alt er ferskt og godt, så se etter en mango som nesten har farge som solnedgangen og er passe myk.

Er du ute etter en annen destinasjon?

Er det ikke denne destinasjonen du er ute etter? Søk blant alle flyvningene våre og finn de beste tilbudene med lavpriskalenderen vår.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.