Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Fly til Alicante fra Oslo

Ser du etter flyvninger fra Oslo til Alicante? Finn billige flybilletter til Alicante med vår lavpriskalender

Direkte fly til Alicante fra Oslo

Finn de billige flybillettene til Alicante

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på {{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på }

{{result.subTitle}} - Vis som kart {{filteredResult.length}} destinasjoner innenfor et budsjett på

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

{{result.subTitle}} - Vis som kart 1 destinasjoner innenfor et budsjett på

aug
sep
okt

Informasjon om flyplassen før du flyr fra Oslo til Alicante

Noen nyttige tips før reisen til Alicante

 • Hvordan reise fra Oslo sentrum til Oslo lufthavn

  Den raskeste måten å reise fra Oslo sentrum til flyplassen på er med tog, nærmere bestemt Flytoget. Togreisen fra Oslo sentralstasjon til Oslo lufthavn Gardermoen tar rundt 20 minutter. Billettene kan kjøpes på Flytogets hjemmeside eller ved billettautomatene på stasjonen. Man kan også bruke en app for papirløse billetter. NSB-togene går fra Oslo S til flyplassen. 

  Du kan også reise med buss fra Oslo sentrum til flyplassen. Flybussen linje FB2 går hver halvtime fra Radisson Blu Scandinavia Hotel og stopper ved Oslo bussterminal på vei til flyplassen. 

 • Transport fra Alicante lufthavn til sentrum av byen

  Det er hovedsakelig to transportmetoder fra Alicante flyplass (også kjent som El Altet) til sentrum av byen. Det mest populære alternativet er en flytaxi. Dette er vanligvis den raskeste reisemåten til sentrum, som ligger 9 km nordøst for flyplassen.

  Turen tar rundt 20 minutter, og taxiene står på flytaxi-holdeplassen utenfor avgangs- og ankomsthallene, hver dag, døgnet rundt. Det litt mindre populære, men mye billigere alternativet, er C6-bussen, som ligger i andre etasje (avgangshallen) på Alicante lufthavn.

Nyttige opplysninger

Dette kan være nyttig å vite før du reiser til Alicante


Flygtid

4timer(ca.)


Matpris

Lunsjmeny: 10$
Kaffe : 1.20$


Spenning

220V

Gode grunner til å reise hit

Lokal mat

 1. Arroz De mest karakteristiske rettene inneholder en eller annen form for arroz (ris), som kommer i mange varianter. Paella er verdenskjent, men du får også arròz a banda (ris med sjømat), arròz al horno (ovnsbakt ris) og arròz negro (ris med blekksprut). Fideuà, en sjømatrett fra Valencia-kysten, minner om arròz a banda, men inneholder nudler istedet for ris.
 2. Horchata de chufa En av de beste alkoholfrie drikkene i Alicante er horchata, en søt, melkebasert drikk som maurerne brakte med seg til Spania fra Nord-Afrika . Den melkeaktige drikken er laget av bløtlagte og malte jordmandler og smaksatt med kanel. Horchata er en god tørsteslukker og et (litt) sunnere alternativ til brus for barna.
 3. Turròn Denne nougat-lignende søtsaken er laget med honning, sukker og eggehvite og inneholder ofte biter av ristede mandler, tørket frukt eller sjokolade. Godsakene skriver seg fra det 16. århundre og spises ofte i julen. Alicantes variant av turròn er ofte hard og sprø, men noen typer er seige og myke. Du får dem som rektangulære plater eller runde kaker, og de er flotte å ta med seg hjem som gave.

Sightseeing

 1. Castillo de Santa Bárbara er et populært – og travelt – sted, men absolutt verdt et besøk. Festningen fra det 16. århundre ligger på Benacantil-toppen i sentrum av Alicante, og byr på en fascinerende historie og fantastisk utsikt. Det tar opptil to timer å vandre rundt der på egenhånd, men du kan også ta en omvisning til kun EUR 3 (USD 3,50) per person. Turen opp er god trim for de som ønsker det, men hvis du er mindre mobil, eller hvis det er for varmt, kan du ta heisen til EUR 2,70.
 2. Basílica de Santa Maria ble reist mellom det 14. og 16. århundre og er den eldste kirken i Alicante. Den ligger oppå ruinene av en moské, og ble bygget i valensiansk-gotisk stil, med inspirasjon fra fransk arkitektur. Det er gratis adgang, men du slipper kun inn under gudstjenester — mellom 10.00 og 13.00 og mellom 18.00 og 19.30 — og det er ikke tillatt å ta bilder inne i kirken.
 3. Litt utenfor allfarvei finner du Isla de Tabarca, som egner seg flott til en dagstur med familien. Øya ligger bare en times fergetur unna Alicante og er perfekt hvis du er ute etter noe autentisk og tradisjonelt. Utforsk den bitte lille, gammeldagse landsbyen, eller dra på snorkeltur og se et stort mangfold av sjødyr, som for eksempel sjøstjerner, blekksprut og havskilpadder. Pass på å spise caldero, den lokale fiskesuppen.

Er du ute etter en annen destinasjon?

Er det ikke denne destinasjonen du er ute etter? Søk blant alle flyvningene våre og finn de beste tilbudene med lavpriskalenderen vår.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.