Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Dra på langtur med Norwegian

Har du ikke booket ferien enda?

Er det lenge siden du kjente på den herlige følelsen av å våkne på et nytt uutforsket sted? Grip muligheten denne ferie og reis til en litt mer eksotisk destinasjon i år.

Hva med en reise som kombinerer avslapping med solfylte gater, spennende mat og nye kulturer? Enten du tenker på gylne strender, varm sommersol, blått hav og en god bok, eller om du er mer klar for en ferie med action, så flyr vi deg dit. Høres det fristende ut? Oppdag alt dette og mer til ferien din! 

Klar for å bestille?

Med våre billettpriser er drømmeferien bare noen klikk unna!

Bestill nå!

Reis på storbyferie i USA og se Miamis heteste kunstdistrikt

Miami er mer enn bare vakre art deco-bygninger på South Beach, folketitting på Ocean Drive og barene og restaurantene på Collins Avenue — selv om disse ikoniske stedene absolutt er verdt et besøk. For de kulturinteresserte finnes det nemlig en annen side av byen, langt fra strandlivet. Ta turen til Pérez Art Museum Miami på Biscayne Boulevard og se samlingen av internasjonal moderne kunst og samtidskunst fra det 20. og 21. århundre. Utendørsmuseet Wynwood Walls stiller ut store arbeider av gateartister, så her er gater og smug fulle av veggmalerier. I Miami Design District ligger kjente motebutikker og interiørdesignbutikker side om side med elegante restauranter, så her er det flott å ta en pause fra solen og sanden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro Den pulserende brasilianske kystbyen Rio de Janeiro er for lengst udødeliggjort av berømte bossanova-utøvere og bikinikledde skjønnheter. Byen er også kjent for festlivet og sitt berømte karneval, Rio Carnival, men har også mye å by på for familier. Strandløver og andre soltilbedere kan utfolde seg på noen av klodens mest ettertraktede sandstrender – Copacabana, Ipanema og Leblon. Andre foretrekker kanskje å nyte den uredde brasilianske kulturen, danse samba i Largo do Guimarães-strøket eller nippe til en øl på Armazém São Thiago, en eldgammel pub i det bohemske nabolaget Santa Teresa – kanskje etter et besøk ved Museum of Modern Art in Rio.

 Book flyet ditt til Rio


Reis på solferie til Bangkok og opplev gatemat og natur

Bangkok er en av de mest besøkte storbyene i verden – over 20 millioner turister er innom Thailands hovedstad hvert år. Det er allikevel alltid noe nytt å se hvis du tar solferien her om vinteren. Lær noe nytt om byen på nye Museum Siam, der du kan finne ut om Pad Thai virkelig er thai-mat, før du utforsker lokalt design på Thailand Creative and Design Center, som ligger i gamle Bangkok General Post Office. Oppdag gatemat, buddhaer og nye barer i Chinatown – sett kursen mot den kuleste gaten, Soi Nana, der Tep Bar byr på en veldig lokal opplevelse (de har bambuslarver på menyen). Husk å få med deg en autentisk Thai-massasje – skal vi tro ekspertene, er Let’s Relax SpaLet’s Relax Spa i Thonglor et av de beste massasjestedene i byen.

Les mer
This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.