Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

Reisetips for småbarnsfamilier

Det er mye å passe på når man reiser med små barn. Vi legger forholdene til rette, og gir dere noen tips og triks.

Før dere reiser

 Husk setereservasjon

Sørg for at hele familien får sitte sammen på flyet. Bestiller dere reisen med Flex-billetter er setereservasjon inkludert. Bestiller dere reisen med LowFare-billetter, kan dere legge til setereservasjon fra kr 75 NOK per person. Finn ut mer om setereservasjon.

 Pakk smart

Pakk en liten sekk med favorittleker, nyttige ting og noe å knaske på. Kjærlighet på pinne er smart for å utligne trykk i ørene. Unngå å ta med mat som smuler eller klisser. Tar du med drikke, er små juicekartonger praktisk.

Familie ved innsjekk.

På flyplassen

Barn og fly.

 Beregn god tid

Sørg for å legge inn og beregn god tid på reisedagen. Om dere har en tidlig start er dette desto viktigere, ettersom barna i utgangspunktet vil være trøtte og utenfor sin normale rutine.

Husk på at alt tar lengre tid med barn. Tissepauser, bleiebytte og litt lek før boarding kan være det som gjør at stillesittingen under take-off – og før doen åpner – går bra.

Om bord på flyet

 Underholdning for barna

Sørg for at flyturen går som en lek! For små barn kan det være kjempespennende å fly, men når flyturen drøyer ut kan små leker, tegnesaker, aktivitetsbøker eller en iPad være til god hjelp når en skal holde kjedsomheten unna. Husk også at dere finner underholdning for barn på vår WiFi-portal på flyvninger innen Europa, og på vårt underholdningssystem på flyvninger til USA og Thailand.

 Gi barna sunn mat

Velg de sunneste alternativene fra menyen når dere kjøper mat, eller ta med hjemmefra. Sunn mat gir bedre og jevnere energi, og vil holde alles humør oppe helt til dere er fremme ved destinasjonen.

 Sørg for å drikke nok

Tørr flyluft er dehydrerende, så det er viktig å passe på at både store og små får i seg nok væske i løpet av turen.

 Det er helt ok å amme om bord

Ammer du, er dette perfekt for babyer siden det roer dem ned og utligner trykk i ørene.

Underholdning for hele familien om bord.