Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

WRO

Wrocław Polen

Hvorfor besøke Wrocław?

Ta en flytur til Wrocław for å oppleve en av Polens vakreste byer, og hovedstaden i landets Nieder Schlesien region. En samling av tolv øyer på den naturskjønne elven Odra er sammenkoblet av 130 broer. Byen er full av klassiske monumenter, imponerende moderne arkitektur og frodige parker. Når du flyr til Wrocław må du huske å få meg deg byens eldste distrikt, Ostrów Tumski. Der finner du både den gotiske katedralen St. Johannes døperen, og erkebiskopmuseet, stappfullt av hellig kunst. En annen ting du bør få med deg er  beboerne "krasnale": anslagsvis 400 sjarmerende bronsedverger som gjemmer seg utenfor butikker og i offentlige rom over hele byen. Fly til Wrocław for å oppleve det beste fra polsk historie og kultur uten folkemengdene i Krakow eller Warszawa.

 

Klar for å bestille?

Med våre billettpriser er drømmeferien bare noen klikk unna!

Bestill nå!

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.