WAW

Warszawa Polen

Fra for fly

Fly til Warszawa

Fly til Warszawa

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Warszawa

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor reise til Warszawa?

Fordi det er her du finner Polens fineste restauranter, kuleste barer, mest luksuriøse hoteller og de beste galleriene og konserthallene.

Det lokale møtestedet

På Vistulas høyre bredde ligger Praga, som er spekket av gallerier, atelierer, alternative barer og undergrunnsteatre.

Visste du dette?

Kultur og vitenskapspalasset som ble bygget av Stalin, er den høyeste bygningen i Polen, selv over 60 år etter at den åpnet.

Hvorfor fly til Warszawa med Norwegian?

Vi flyr fra Oslo til Warszawa og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"Warsaw - Palace of culture and science""

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.