Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

WAW

Fly til Warszawa Polen

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Warszawa

Fly til Warszawa

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Warszawa

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Warszawa i korte trekk

Hvorfor Warszawa?

Fordi det er her du finner Polens fineste restauranter, kuleste barer, mest luksuriøse hoteller og de beste galleriene og konserthallene.

Det lokale møtestedet

På Vistulas høyre bredde ligger Praga, som er spekket av gallerier, atelierer, alternative barer og undergrunnsteatre.

Visste du dette?

Kultur og vitenskapspalasset som ble bygget av Stalin, er den høyeste bygningen i Polen, selv over 60 år etter at den åpnet.

Lesetips

A Memoir of the Warsaw Uprising (Miron Bialoszewski, ny utgave 2015)

Fakta

 • Befolkning: 1,7 millioner
 • Besøkstall per år: 4 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 0 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 20 °C

Hva skjer i Warszawa?

Atelier Amaro

Da president Barack Obama besøkte byen i 2014, ble han tatt med til Wojciech Modest Amaros Atelier Amaro. Her får du godsaker som vårens asparges, grønnsaker og persilleiskrem. Hovedrettene besto blant annet av nøye utvalgt kalvekjøtt og torsk. Kvaliteten og bruken av årstidens produkter er fortsatt det viktigste her – men nå har Amaro fått to Michelin-stjerner etter hverandre.

Fly til Warszawa, besøk Atelier Amaro
Atelier Amaro ii Warszawa

Mount Blanc

Old-school Warszawa spesialiserer seg på sjokolade-salonger: kafé-pâtisserier der praliner, dessertkaker og varme drikker har en veldig uimotståelig ingrediens. Den beste sjokoladebaren er Mount Blanc, som har hentet de fineste belgiske produktene til den polske hovedstaden. Et perfekt sted å frekventere en kald vintersøndag.

Stara Kamienica

Stara Kamienica er nok en av de beste restaurantene i hele Polen, men den setter sitt lys under en pubaktig skjeppe, slik at Adam Kowalczyks mesterverker som villsvinragout med steinsopp og lammedumplings med lavendel og blåbær serveres i avslappede omgivelser. Restauranten ligger i et over hundre år gammelt byhus.

Salto

Argentineren Martin Gimenez Castro preparerer biffen på ekspertvis i Art-Deco-omgivelsene i Warszawas flotteste femstjernershotell, Rialto. Salto er en visuell og kulinarisk juvel, og tilbyr en spesiell biffmeny i helgene.

Sen Pszczoly

Overalt i Praga finner du kunstneriske steder, slik som Sen Pszczoly («Drømmen om bier»), som hadde åpent til langt på natt – helt til den ble totalskadd i en brann. Nå har den flyttet til et nytt sted, bak Nasjonalstadion, og tiltrekker seg fortsatt et lojalt, bohemaktig klientell som kommer for å høre undergrunnsmusikk og delta på DJ-kvelder med fantastiske visuelle show, samt utstillinger.

Sklad butelek

Den litt lurvete og autentiske Sklad butelek passer perfekt hvis du er ute etter en natt på byen med live-musikk (underground, jazz, åpen mikrofon). Du finner den ved noen like bohemaktige steder litt utenfor hovedgata 11 Listopada. Og hvis du ikke finner den, så er det bare å spørre.

Plan B

I sentrum av byen ligger Plan B, som er en populær drikkebule for musikkelskere i tjueårene (og yngre). Om sommeren går folk ut på Plac Zbawiciela, torget like ved, der andre barer og kafeer er kommet til takket være Plan B.

World of Amber

I tillegg til vodka, sjakkbrett og pepperkaker, spesialiserer Polen seg på rav. World of Amber har tre utsalg i hjertet av hovedstaden. I alle tre er det rad på rad med montre, fulle av oransje ringer, smykker, klokker og til og med ... sjakkbrett.

Kolo Bazar

Er du på jakt etter lopper, er det bare å dra til Kolo Bazar på Obozowa 99, nordvest for sentralbanestasjonen på søndager. Her har de alt mulig: bøker, malerier og plater, i tillegg til nok møbler og pyntegjenstander til å fylle hele Kultur- og vitenskapspalasset. Resten av uken selger markedet lokale råvarer.

Kultur- og vitenskapspalasset

Ta med barna til Kultur- og vitenskapspalasset, for de kommer til å synes det er gøy å kjøre opp og ned i den gamle heisen til 30. etasje, 231 meter over bakken. Noen av de voksne får kanskje frysninger, men de fleste setter nok pris på stalinist-arkitekturen og utsikten fra panoramaterrassen.

The Warsaw Rising Museum

Det er vanskelig å tenke på hovedstaden i Polen uten å innse at den var nesten jevnet med jorden i 1944, etter Warszawa-oppstanden mot nazistene. Warsaw Rising Museum illustrerer hendelsene på fascinerende, interaktivt vis og har til og med gjenskapt kloakksystemet som polakkene brukte for å manøvrere rundt i byen.

Begivenheter:

 • Ludwig van Beethoven Easter Festival (påsken)
 • Anniversary of the Ghetto Uprising (april)
 • Polish Contemporary Opera Festival (april)
 • Mozart Festival (juni)
 • International Street Arts Festival (juli)
 • Anniversary of the 1944 Warsaw Uprising (august)
 • Warsaw Film Festival (oktober)
 • Warszawas julemarked (desember)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.