VNO

Vilnius Litauen

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Hvorfor reise til Vilnius?

Byen er historisk, frodig og har internasjonalt preg, og her kan du få en livlig, rimelig ferie – med enkle transportmuligheter.

Det lokale møtestedet

Kunstnerkvarteret Uzupis dannet en republikk i 1997 med eget flagg, nasjonalsang og grunnlov.

Fly til Vilnius med Norwegian

Vi gir deg friheten til å velge, slik at du får muligheten til å fly til lavest mulig pris - uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Finn billige flybilletter til Vilnius og andre destinasjoner i lavpriskalenderen. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.