VCE

Fly til Venezia Italia

Venezia i korte trekk

Hvorfor Venezia?

Fordi Venezia er både unik og usedvanlig vakker – den er den eneste byen av sitt slag i verden. Det er et sted alle må besøke minst én gang i livet.

Det lokale møtestedet

Ikke langt unna den travle Rialto-broen ligger søylegangene ved Rialto-markedet, der det er flust av små barer og spisesteder. Her passer det perfekt å ta seg en spritz (en kjent venetiansk cocktail av prosecco og bitter Aperol) og noen cicchetti (venetiansk tapas).

Visste du dette?

Innbyggertallet i Venezia faller stadig, og på Farmacia Morelli i Campo San Bortolomeo registrerer en folketeller nedgangen: fra en topp på 174 755 mennesker i 1951 til 56 250 i april 2015.

Bok- og filmtips

LesThe City of Falling Angels (2006), John Berendts journalistiske portrett av byen; se Don’t Look Now (1973) – skummel, men samtidig uforglemmelig vakker.

Fakta

 • Befolkning: 264 579 (2014)
 • Besøkende per år: 9,8 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 3,3 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august 22,6 °C.

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Flying with Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.