VCE

Venezia Italia

Hvorfor besøke Venezia?

Fordi Venezia er både unik og usedvanlig vakker – den er den eneste byen av sitt slag i verden. Det er et sted alle må besøke minst én gang i livet.

Ikke langt unna den travle Rialto-broen ligger søylegangene ved Rialto-markedet, der det er flust av små barer og spisesteder. Her passer det perfekt å ta seg en spritz (en kjent venetiansk cocktail av prosecco og bitter Aperol) og noen cicchetti (venetiansk tapas).

Fly til Venezia med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Venezia i Italia og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"couple-in-venice"

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.