VAR

Varna Bulgaria

Fra for fly

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding
Vi fant desverre ingen destinasjoner. Vennligst prøv med andre søkekriterier.

Hvorfor reise til Varna?

Fordi den tredje største byen i Bulgaria er landets kulturelle og kosmopolitiske hovedstad. De gylne sandstrendene gjør dessuten byen til Svartehavets St. Tropez.

Torget Ploshtad Nezavisimost ligger i hjertet av Varna, og her finner du operahuset, teateret og et vell av kafeer og restauranter.

I 1972 ble det funnet et 6000 år gammelt nekropolis her, med den eldste samlingen av gull i verden, noe som styrker påstandene om at Varna er en av verdens eldste byer. Samlingen kan du se på Arkeologisk museum.

Fly til Varna med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Varna og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

 

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.