TRD

Trondheim Norge

Hvorfor reise til Trondheim?

Vi flyr direkte til Trondheim fra Oslo. Her kan du oppleve en spennende by med flotte severdigheter, gode shoppingmuligheter, og tilgang til friluftsområder. Drikk kaffe ved Nidarosdomen, dra via "Hjertepromenaden" på sykkeltur rundt sentrum eller få en unik matopplevelse på en av de mange restaurantene i byen.

Fly til Trondheim med Norwegian

Vi flyr direkte fra Oslo til Trondheim og gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

Bryggen, Trondheim
Bryggen, Trondheim | Credit: Unsplash
"Gruppe på sykeltur i Trondheim"
"Opplev Trondheim på sykel (Bilde: Martin Håndlykken Visit Norway)
Familie drikker kaffe ved katedralen Nidaros"
"Ta en kaffe foran Nidaros katedralen (Bilde: CH Visit Norway)

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billettypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.