Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

TRD

Fly til Trondheim Norge

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Trondheim

Fly til Trondheim

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Trondheim

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor dra til Trondheim?

Vi flyr direkte til Trondheim fra Oslo. Her kan du oppleve en spennende by med flotte severdigheter, gode shoppingmuligheter, og tilgang til friluftsområder. Drikk kaffe ved Nidarosdomen, dra via "Hjertepromenaden" på sykkeltur rundt sentrum eller få en unik matopplevelse på en av de mange restaurantene i byen.

Vi gir deg frihet til å velge, slik at du får mulighet til å fly til lavest mulig pris – uten å inngå kompromiss på kvaliteten. Jo tidligere du booker, jo billigere billetter.

"Gruppe på sykeltur i Trondheim"
"Opplev Trondheim på sykel (Bilde: Martin Håndlykken Visit Norway)
Familie drikker kaffe ved katedralen Nidaros"
"Ta en kaffe foran Nidaros katedralen (Bilde: CH Visit Norway)

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.