TFS

Tenerife Spania

Fra for fly

Fly til Tenerife

Fly til Tenerife

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Tenerife

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Hvorfor reise til Tenerife?

Tenerife er en av verdens mest populære steder å legge solferien til på vinterstid. Det er ikke så rart, for den største av Kanariøyene kan skryte av varme soldager året rundt (det er sjelden under 20 °C) og lite regn. De mest kjente resortene på Tenerife er livlige Playa de las Americas og Costa Adeje, der du finner Papagayo Beach Club med fem barer, Bali-solsenger, terrasser i strandkanten og en nattklubb. Søker du ro og fred, tar du turen til det dramatiske vulkanområdet med fantastiske turstier, særlig på toppen Teide. Er du ikke lysten på å gå opp, kan du ta taubanen opp til Teide og nyte den nydelige utsikten. Astroturismen er i ferd med å ta av for alvor på Tenerife, for dette er et av verdens beste steder å drive med stjernekikking.

Utforsk den flotte nattehimmelen fra Teide Observatory. Øya byr også på helt andre spektakulære syn: en hvalsafari gir deg muligheten til å se en av de 26 ulike hvalartene som svømmer rundt utenfor den sørlige kysten. På land er golferne bortskjemte, for her er det hele åtte moderne baner med fantastisk utsikt over havet. 

Fly til Tenerife med Norwegian

Vi flyr fra Oslo til Tenerife og gir deg friheten til å velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulig pris - uten å inngå kompromisser om kvalitet. Jo tidligere du bestiller, desto billigere er billettene.

"Tenerife-beach-umbrellas-blue-sea"

Flyv med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.