Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

TFS

Fly til Tenerife Spania

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Tenerife

Fly til Tenerife

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Tenerife

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Tenerife i korte trekk

Hvorfor Tenerife?

Fordi det trygt, subtropisk og solrikt 52 uker i året.

Det lokale møtestedet

San Telmon, et strandkvartal med hippe barer og restauranter i Los Cristianos, der de kule på Kanariøyene er å finne.

Visste du dette?

Du kan svømme med skilpadder havnen i Alcalá.

Bok- og filmtips

More Ketchup than Salsa: Confessions of a Tenerife Barman (Joe Cawley, 2011); deler av Clash of the Titans og Fast and Furious 6 ble filmet på Tenerife

 

Fakta

 • Befolkning: 900 000
 • Besøkende per år: 5,1 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 18 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 25 °C

Hva skjer på Tenerife?

La Pepa Food Market

Når du ikke greier å bestemme deg for hva du vil ha, kan du smake litt av alt på La Pepa Food Market i Los Cristianos, for her er det et vell av boder som selger tapas og andre godbiter.

Las Goteras

Vil du ha lokal mat utenfor allfarvei, tar du taxi til vestkysten, der den beskjedne restauranten Las Goteras i Tejina de Isora serverer latterlig god biff og alle de vanlige godsakene, som sterk «mojo»-saus og stekt geitost.

La Casona del Vino

Enda mer utenfor allfarvei ligger La Casona del Vino, og hit kommer lokalbefolkningen for å spise de berømte tradisjonelle rettene med en ekstra vri.

Rosso Sul Mare

På restauranten Rosso Sul Mare ved havet er det fint å fange solens siste stråler med noe lekkert i glasset. De serverer dessuten god sjømatpasta.

Saúco

På Alcalá-promenaden kan du se solen gå ned bak øya La Gomera fra restauranten Saúco, som serverer noe av den beste sjømaten på vestkysten.

Monkey Beach Club

Det er ingen grunn til å forlate stranden selv om solen går ned. Den gode stemningen fortsetter på Monkey Beach Club på Troya Beach i Las Americas, med middelhavsretter og party på søndagskveldene.

Chiringuitos

Har du noe roligere og mer lokalt i tankene, stikker du innom en Chiringuito (strandbar) i El Médano, der improviserte, akustiske jam-sessions tiltrekker seg lokalbefolkningen. 

Kaluna Beach Club

Kaluna Beach Club ligger ikke på stranden, men det hersker en strandatmosfære der, og på lørdagskvelden er det infinity-pool-party i baren med havutsikt. Drar du et stykke til langs kysten, kommer du til Papagayo i strandkanten, en populær nattklubb på Playa de las Americas med kjente DJ-er. Hvis du foretrekker live-musikk, tilbyr Hard Rock Café ofte gode, lokale band.

Fly til Tenerife, besøk Papagayo Beach Club
Papagayo Beach Club, Playa de las Americas © Papagayo Beach Club

Siam Mall

Siam Mall like ved Siam Park er en av mange i rekken av nye, prangende shoppingsentre som tilbyr en all-in-one opplevelse av shopping og forfriskninger. De har også et flott lekeområde for barn. 

El Mirador

Annenhver søndag er den beste dagen å dra til det lille El Mirador-senteret, for da selger lokale kunsthåndverkere varene sine side om side med designermerker. Og på Golden Mile finner du Safari Shopping Centre, der de kjente merkebutikkene ligger rundt en fontene med lyd- og lysshow som underholder de som ikke er like handlegale.

Bondemarked

Hvis du holder deg med mat selv eller liker liv og røre, kan du stikke innom bondens marked i Adeje, der du får kjøpt hjemmelagde produkter som vin, ost og honning mye rimeligere enn på supermarkedene. Markedet er åpent lørdag og søndag morgen fra 8.00 og onsdag kveld fra 16.00–20.00.

Fly til Tenerife, besøk Safari Shopping Centre
Safari Shopping Centre på Tenerifes Golden Mile © Turismo de Tenerife

Museer, gallerier og sightseeing i Santa Cruz

Det er vel ingen overraskelse at de fleste kulturelle aktivitetene er å finne i Santa Cruz: en rekke museer og gallerier og den sedvanlige open-bus-tour.

Live-musikk

Hovedstaden har også mye live-musikk å by på. Sjekk programmet til Recinto Ferial og tyngdekraft-trossende Tenerife Auditorium, der Tenerife Symphony Orchestra holder til, og der besøkende musikere ofte opptrer. Chrissie Hynde og Joe Cocker har spilt der. 

Underholdning lenger sør

Underholdningen lenger sør er av det litt enklere slaget, som blant annet originalspråk-kinoen Multicines Gran Sur på Gran Sur-senteret. Fotballtilhengere kan se kamp i spansk stil ved å bli med Armada Sur-gjengen, som er CD Tenerifes engelske supportergruppe, på busser fra Toby Jug pub hver gang det er hjemmekamp i Santa Cruz.

Fly til Tenerife, besøk Museum of Man and Nature
Museum of Man and Nature, Santa Cruz © Turismo de Tenerife

Begivenheter:

 • Santa Cruz Carnival (februar)
 • Los Realejos Fireworks (mai)
 • Tenerife Santa Blues Festival (juni)
 • Virgen del Carmen fiesta (juli)
 • PWA World Windsurfing Championship (juli)
 • Arona Summer Festival (august)

Fly med Norwegian

Gratis WiFi ombord på de fleste flyvningene innenfor Europa

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.