Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

TLV

Fly til Tel Aviv Israel

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Tel Aviv

Fly til Tel Aviv

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Tel Aviv

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Tel Aviv i korte trekk

Hvorfor Tel Aviv?

På grunn av byens unike kombinasjon av storbykultur og strandliv ved Middelhavet, i tillegg til de sofistikerte restaurantene og det ville nattelivet.

Den lokale møteplassen

På Rotschild Boulevard får du kafékultur og parkliv på dagtid, og et yrende uteliv på kvelden.

Visste du dette?

Tel Aviv er verdens nest største sushikonsument, etter Tokyo.

Lesetips

Tel Aviv City Guide (Dalit Neverovsky, 2007). Forfatteren ser med skjevt blikk på hva som egentlig definerer atmosfæren i de ulike strøkene, og kommer med tips om steder du må besøke.

Fakta

 • Befolkning: 3,5 millioner
 • Besøkstall per år: 716 000 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 12 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 26 °C

Hva skjer i Tel Aviv?

Kitchen Market

Kitchen Market er dit de nybakte mødrene drar i brunsjen og lunsjen. Det er også et flott sted å nyte spesialiteter som trøffelduftende dampkokte egg, med flott utsikt over havet. Det ligger over matmarkedet i Port-området.

Manta Ray

Litt bortgjemt på Alma-stranden, rett sør for Charles Clore Garden, ligger Manta Ray. Her kan du velge fra et legendarisk mezze-utvalg og utsøkt sjømat med det herlig bruset fra havet i bakgrunnen. De serverer god frokost også.

Claro

Sarona Center ligger i noen vakre, oppussede templer-hus vest for HaShalom-stasjonen og gir deg en god unnskyldning til å spise på Claro, et viktig tilskudd i den lokale restaurantverdenen, med unike spesialiteter som rødvinrisotto.

HaBasta

På Carmel Market får du en sanselig overdose alle dager unntatt lørdag, og en lunsj på HaBasta er absolutt å anbefale. Yotam Ottolenghis yndlingssted i Tel Aviv ser kanskje enkelt ut, men her får du overraskende sofistikert mat rett fra markedet. Den hvite pizzaen med svarte trøfler er legendarisk.

Bindella

Tel Aviv manglet en god italiensk restaurant, men det var helt til Bindella åpnet. Her finner du en førsteklasses og veldig populær raw bar, mens ørnefisken stjeler showet når det gjelder hovedretter. Nytes best med en god vin fra familiens vingård i Toscana.

Taizu

Taizu er en pan-asiatisk restaurant med storbyatmosfære. Den ligger i første etasje i kontorbygget Lewinstein Towers. Melboller fra Shanghai og orientalske cocktails står på dagsorden her, og krabbesuppen er også god.

Fly til Tel Aviv, spis på Taizu
PÅ Taizu får du blant annet melboller orientalske cocktails.

Imperial Craft Cocktail Bar

Bar Shira, Israels beste miksolog, blander whisky-baserte drinker og serverer dem ikledd tversoversløyfe i baren sin Imperial Craft Cocktail Bar. Den ligger i en diskret hotellbygning på 66 HaYarkon Street, bak stranden.

Shalvata

Fra tidlig vår til tidlig november er det flott å starte kvelden på Shalvata og nyte en drink til kul musikk med tærne i sanden og utsikt over Middelhavet.

Abraxas

Abraxas har ligget her i en evighet, men den er fortsatt en lokal favoritt, og her samles en eklektisk gruppe som utgjør selve essensen av Tel Aviv. Dra dit sent, og pass på at du ikke forveksler den med den trendy restauranten North Abraxas som har samme adresse (øverst i Lilenblum Street) +972 3 510 4435

Hatachana

Den gamle, nedlagte togstasjonen i Jaffa, Hatachana, er forvandlet til et spennende familieorientert kjøpesenter med restauranter og kafeer du kan ta en pust i bakken på, og en av byens beste isbarer.

Neve Tzedek

I den sørlige delen av Tel Aviv finner du også Neve Tzedek. Her kan du handle mer bohemaktige, unike klær – stikk innom Shabazi Street, der du finner noen av byens mest moderne designere.

Levinsky Street Market

Enda lenger sør ligger frukt- og krydderbodene på Levinsky Street Market, i retning av Jaffa, der loppemarkedet faktisk er en utendørs souk.

Fly til Tel Aviv, besøk kjøpesenteret Hatachana
Hatachana i Jaffa er togstasjonen som ble til spennende kjøpesenter.

Holon

Design Museum Holon er et ikonisk bygg tegnet av den berømte designeren Ron Arad. 

Bauhaus Center

Tel Aviv står på verdensarvlisten på grunn av arkitekturen fra 30– og 40–tallet; besøk Bauhaus Center for å finne ut mer om byens modernist-bygg og ta en selv-guidet tur. Byen tilbyr også gratis kveldsomvisninger i de oppsiktsvekkende bygningene på Rotschild Boulevard.

HaYarkon Park, Tel Aviv Opera House og strandfester

Det arrangeres ofte store konserter i HaYarkon Park; sjekk Time Out Israel for å se hva som skjer, og hvilke oppsetninger du kan overvære på Tel Aviv Opera House. Eller så kan du kose deg med en bok på sommerbibliotekene byen holder på stranden og midt på Rotschild Boulevard. Hver fredag kveld setter DJ-ene i gang gratis strandfester – sjekk dem ut fra promenaden.

Shefayim

20 minutter nord for Tel Aviv ligger Shefayim, den største vannparken i Israel, med 22 elleville attraksjoner barna kan glede seg over.

Tel Aviv Museum of Art

Arkitekturen er like oppsiktsvekkende som utstillingene på Tel Aviv Museum of Art, som har et imponerende utvalg av europeiske impresjonist-verker, i tillegg til en stor israelsk samling, en skulpturpark og noen flotte midlertidige installasjoner.

Fly til Tel Aviv, besøk Tel Aviv Museum of Art
Tel Aviv Museum of Art - like oppsiktsvekkende utvendig som inni.

Begivenheter

 • Tel Aviv Marathon (februar)
 • Uavhengighetsdagen (april)
 • Architecture Festival (mai)
 • Gay Pride Parade (juni)

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. Ta en titt på menyen når du kommer om bord.

  Nye fly – lave utslipp

  Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år, og det betyr at flåten er en av de yngste i verden – noe som igjen medfører lavere utslipp.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Video On Demand

  På flyvninger som er lenger enn 3,5 timer, kan du se filmer og TV-serier på smarttelefon, nettbrett og bærbar PC for 7 euro. Husk å ta med hodetelefoner!

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.