Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

TLL

Fly til Tallinn Estland

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Tallinn

Fly til Tallinn

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Tallinn

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Tallinn i korte trekk

Hvorfor Tallinn?

Fordi Tallinn er en av Europas vakreste byer: gamle murer med tårn, frodige parker, brosteinsgater og gater fulle av livlige barer, restauranter og fine butikker.

Det lokale møtestedet

Raekoja plats (rådhustorget), knutepunktet i Gamlebyen der syv gater møtes. Her ligger det flere ølterrasser og andre barer og restauranter. Det arrangeres også marked regelmessig på torget, i tillegg til konserter og festivaler.

Visste du dette?

Det estiske språket har lånt ord fra engelsk, tysk, svensk, russisk, fransk og finsk (legg merke til den påfallende likheten med Tolkiens «quenya».) Du kan sikkert ganske mange estiske ord allerede.

Lesetips

Estonia (Bradt Travel Guide, 2014) av Neil Taylor. Forfatteren vant en estisk presidentpris for guideboken.

Fakta

 • Befolkning: 435 000
 • Besøkende per år: 6,2 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur februar: -4,3 °C
 • Gjennomsnittstemperatur juli: 17,2 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.