Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

SIN

Fly til Singapore

Beste pris fra til Singapore

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Singapore og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Singapore i korte trekk

Hvorfor Singapore?

Singapore har endelig kvittet seg med omdømmet som en steril, snerpete by. I dag summer «The Little Red Dot» av nytt liv, med alt fra høyteknologiske vidundre til arrangementer i verdensklasse og en kulinarisk smeltedigel som er i konstant utvikling.

Det lokale møtestedet

Det gentrifiserte distriktet Tiong Bahru er stamsted for hipsterne. Her finner du indie-bokhandlere, billedskjønne kaféer, kunstatelierer og mye mer i sjarmerende art deco-hus med boliger i andreetasjen.

Visste du dette?

Ikke bli overrasket hvis du hører lokalbefolkningen snakke singlish, et kreolspråk som er en blanding av engelsk, malayisk, tamilsk, hokkien, teochew, kantonesisk og andre språk.

Boktips

No Other City: The Ethos Anthology of Urban Poetry (redigert av Aaron Lee og Alvin Pang, 2000)

Fakta

 • Befolkning: 5 607 300 (2016)
 • Besøkende per år: 15 231 500 (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 26 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 27 °C

Hva skjer i Singapore?

Heap Seng Leong

Er du ute etter en klassisk Singapore-frokost, setter du kursen mot Heap Seng Leong, en gammeldags kafé på 10 N Bridge Rd, som spesialiserer seg på kaya-toast, som er toast med et tykt lag av kokos og pandan-syltetøy. Bestill med to bløtkokte egg og et krus med kopi guyou (svart kaffe med smør) til for å få en komplett smaksopplevelse.

Artichoke

Glem alt om egg benedict og avocado-on-toast. Velg heller en kreativ (og veldig god) brunsj med smak av Midtøsten på Artichoke, for eksempel lam shakshouka og marokkansk sjømatsuppe. Ingrediensene er hentet lokalt der det er mulig, og det er et stort pluss.

Old Airport Road Food Centre

Har du lyst på et skikkelig herremåltid? Da drar du til matbodene på 51 Old Airport Road, der du kan meske deg med alskens lokale herligheter, for eksempel hokkien mee (stirfry-nudler), østersomelett og grillede kyllingvinger. Nytes best med et glass forfriskende sukkerrørsaft.

Burnt Ends

Hovedattraksjonen på Burnt Ends’ åpne kjøkkenløsning er de spesialbygde fire tonns tunge ovnene som fyres med eple- og mandeltre. Her røyker, steker og griller de alle mulige slags retter, fra vaktelegg til saftige wagyu-biffer.

Fly til Singapore, spis på Burnt Ends.
På Burnt Ends røykes, stekes og grilles alle mulige slags retter til perfeksjon.

28HKS

Speakeasy-baren 28HKS var en gang byens best bevarte hemmelighet, men er nå viden kjent takket være mye hyllest i den senere tid (den kom på topp i den nye Asia’s 50 Best Bars Awards 2016). Lovordene er velfortjent – de serverer fenomenale cocktails basert på et utvalg av mer enn 700 sorter håndverksbrennevin.

Aura Sky Lounge

Drinkene som står på drikkekartet på Aura Sky Lounge, er gamle klassikere, men veldig gode. Det største trekkplasteret et den billedskjønne utsikten man får over Marina Bay fra takbaren, så her passer det fint å ta en sundowner eller to.

Tanjong Beach Club

Er du ute etter noe mer avslappende, foreslår vi Tanjong Beach Club, som er inspirert av et hus ved havet fra 50-tallet. Rytmene har også bohemaktig preg og strekker seg fra balearisk house til sunshine soul. Kapre en solseng ved bassenget og slapp av med en cocktail.

På Aura Sky Lounge får du storslått utsikt over Marina Bay.

Orchard Road

Hvis du har behov for handleterapi, er det bare å dra til Orchard Road, et shoppingbelte som strekker seg gjennom hjertet av byen. Her finner du alt fra internasjonale designermerker og rimeligere klær til hjemmeavlede butikker spredt utover flotte kjøpesentre og stormagasiner.

Haji Lane

For en mer avslappet handleopplevelse, anbefaler vi Haji Lane, en liten gate med litt alternative livsstilsbutikker, klesbutikker, hipsterkaféer og til og med gammeldags barberere. Kjøp en stilig tohjuling på Tokyobike eller kikk på Pinterest-verdige interiørartikler på Shop Wonderland.

BooksActually

BooksActually er en koselig indie-bokhandel i hipsterstrøket Tiong Bahru. Det er nesten umulig å gå tomhendt ut, for her finner du en nøye utvalgt samling av både skjønnlitteratur og sakprosa i tillegg til litterære småting, håndlagede skrivesaker og vintageartikler.

Fly til Singapore, besøk BooksActually.
Utvalget til BooksActually gjør det er nesten umulig å gå tomhendt ut fra butikken.

Gardens by the Bay

Den urbane, grønne lungen Gardens by the Bay består av store glasshus og utenomjordiske «supertrær» (menneskeskapte loddrette hager som omdanner solenergi) og ser ut som den er tatt rett ut av en science fiction-film. Få med deg OCBC Skyway, en gangbro som ligger 22 meter over bakken, og nyt den flotte utsikten.

National Gallery Singapore

Bygningen som tidligere huset det gamle rådhuset og høyesterett er nå det nye National Gallery Singapore. Det elegante, vakkert restaurerte bygget inneholder verdens største offentlige samling av samtidskunst fra Sørøst-Asia. Husk å ta turen innom museets flotte butikk-kafé, Gallery & Co, for en liten oppstiver og en suvenir eller to.

Sentosa

På øyresorten Sentosa er det aldri et kjedelig øyeblikk, for her er det smekkfullt med underholdningstilbud. La spenningen ta overhånd på Universal Studios Singapore, se over 100 000 forskjellige sjødyr på S.E.A Aquarium (verdens største!) eller få påfyll av D-vitamin på en av øyas tre strender.

Fly til Singapore, besøk Gardens by the Bay.
Med sine «supertrær» ser Gardens by the Bay ut som noe som er tatt rett ut av en science fiction-film.

Begivenheter

 • Singapore Art Week (januar)
 • Kinesisk nyttår (februar)
 • Chingay Parade (februar)
 • Singapore International Jazz Festival (mars)
 • Hari Raya Aidilfitri (juni/juli)
 • Singapore Food Festival (juli)
 • National Day (9. august)
 • Singapore Night Festival (august)
 • Singapore International Festival of Arts (august/september)
 • Mid-Autumn Festival (september)
 • F1 Grand Prix (september)
 • WTA Finals Singapore (oktober)
 • Deepavali (oktober)

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.
 • Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

 • Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

 • Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

 • Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

 • Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

 • Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

Vi sørger for problemfri transport!

Vis alle transporter

Ser du etter lignende destinasjoner?

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.