Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

SNN

Fly til Shannon Irland

Beste pris fra til Shannon

Alle prisene refererer til enveis fly fra {{user.selectedAirportName}} til Shannon og inkluderer skatter og avgifter.


{{friendlyMessage.header}}

Shannon i korte trekk

Hvorfor Shannon?

Shannon er bygget rundt Irlands tredje travleste flyplass og vokser raskt. Dette er porten til uberørte County Clare og hovedbyen Ennis, og til de svært populære reisemålene Galway og Limerick.

Det lokale møtestedet

Ennis er en pen markedsby ved elvebredden. Dette er den største byen i County Clare, kjent for sin årlige folkemusikkfestival og sitt gode tilbud av livemusikk året rundt.

Visste du dette?

Shannon Free Zone, et skattevennlig område fullt av multinasjonale selskaper, ble opprettet i 1959 og var det første av sitt slag i verden.

Boktips

Shannon Airport, a Unique Story of Survival (Valerie Sweeney, 2004).

Fakta

 • Befolkning: 10 000
 • Besøkende per år: 1,9 millioner
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 6 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 16 °C

Din trygghet ombord

Sikkerheten til våre passasjerer og ansatte er alltid vår øverste prioritet. Vi har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.