Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

SEA

Fly til Seattle USA

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til Seattle

Fly til Seattle

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til Seattle

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

Seattle i korte trekk

Hvorfor Seattle?

Fordi denne naturlig vakre byen, som på den ene siden grenser mot fjellene og på den andre mot havet, er en by i verdensklasse når det kommer til mat og musikk.

Det lokale møtestedet

Pike Place Market er kanskje mer enn hundre år gammel, men de lokale blir aldri lei av den ferske sjømaten og de friske grønnsakene. Nye virksomheter åpner her hver dag, og serverer high-end sushi, iskremdessert og alle typer øl.

Visste du dette?

Selv om Seattle er berømt for regnværet, så er klimaet ganske mildt. Det regner mindre samlet sett enn i Tokyo, Shanghai, Zürich og New York , og nesten aldri i juli og august.

Boktips

Where’d You Go, Bernadette (Maria Semple, paperback 2012)

Fakta

 • Befolkning: 3,8 millioner (byområdet)
 • Besøkende per år: 19,2 millioner (2014)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 5 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 18 °C

Hva skjer i Seattle?

Taylor Shellfish Oyster Bar

Få servert Seattles berømte sjømat rett fra oppdretterne på dette forfriskende og avslappende stedet. Hvis det står på menyen, er det sesong for det: Det bety midnattsorte blåskjell badet i hvitvin, spiseklar lyserød Dungeness-krabbe og selvfølgelig et kjempestort utvalg med østers. 

Eden Hill

Kokken på dette lille stedet øverst på Queen Anne Hill kombinerer to av Seattles største trender i én fantastisk restaurant, hvor han bruker avantgarde-teknikker og friske lokale ingredienser i noen herlige innovative retter, som sprøtt grisehode-godteri og brønnkarse- og persimonsuppe.

Elm Coffee Roasters

Selv om det var her Starbucks begynte (og her er ennå mange av dem), så er denne sparsomme og moderne kafeen et mer typisk representant for Seattles cutting-edge kaffebarer. Deres omhyggelig utvalgte bønner, som alle kommer fra samme område, er lett ristet in-house.

Fly til Seattle og spis fersk sjømat på Taylor Shellfish Oyster Bar.
Smak på Seattles berømte sjømat på Taylor Shellfish Oyster Bar. (Foto: Kevin Zansler)

Reuben’s Brews

Yakima Valley i delstaten Washington er en av verdens største produsenter av humle. Så det er naturlig at ølbrygging er stort her, særlig de humletunge India Pale Ales på nordvestlig vis, som Reuben’s er spesialister på. Bli med de ølfanatiske eierne og deres familier (inkludert hunder) en kveld på skjenkestuen.

Delancey

En pizzabesatt kokk på dette lokale spisestedet serverer perfekte kreasjoner, med nord-vestlige nyanser, på pizzabunner av surdeig som har gjæret i to dager. Køen kan være lang, men nabobaren Essex serverer kvalitetscocktails med hjemmedyrkede ingredienser mens du venter på et bord.

Canon

Denne mørke, elegante og litt merkelige baren har en av verdens største samlinger av brennevin, alt i hendene på en vimset bartender som like gjerne diskuterer et 200 dollar-glass med whisky som iskremsoda.

Fly til Seattle og ta en drink på Canon.
På Canon har lekne bartendere en av verdens største samlinger av alkoholvarer til rådighet. (Foto: Andrew Fawcett)

Handmade Showroom

Mens de fleste butikkene i Pacific Place Mall er store internasjonale merkevarebutikker, så er denne bittelille butikken i fjerde etasje det helt motsatte. Fra paraplyer til sylteagurker og epifytter til papirblomster, så er hele dette enestående utvalget av kunst, håndverk og klær laget av lokale designere og entreprenører.

Fremont Sunday Market

Dette markedet under åpen himmel, som er en blanding av loppemarked og matfestival, er åpent hele året. Her kan du kjøpe spesialmat, vintage og antikk, kunsthåndverk og alt mulig annet, alt på ett sted. Hvis det ikke var for pausene med live musikk og en snacks fra en av matvognene, kunne det lett bli for mye av det gode.

Eighth Generation

Mange besøkende faller for den indianske kunsten fra det nordvestlige Amerika. Her får du alt fra fargerike vevde tepper til øreringer med intrikate utskjæringer. Denne butikken eies av en indianer, og overskuddet går tilbake til dem som lagde verkene og det samfunnet som inspirerte dem.

Fly til Seattle og besøk Fremont Sunday Market.
Handle matspesialiteter, vintagegjenstander og antikviteter, kunsthåndverk og en rekke andre ting på Fremont Sunday Market. (Foto: Alamy)

Seahawks

Seattles fotballag vant Super Bowl i 2014 og har kommet til sluttspillet fem sesonger på rad. På kampdager kryr det av blå-grønne gensere overalt, og selv om du ikke får tak i en billett (de er ofte utsolgt), er det også en superhyggelig atmosfære rundt CenturyLink Field med massevis av barer i nabolaget som viser kampen.

The Crocodile

Seattles musikkscene er kanskje ikke like fremme som den gang hele verden lyttet på grunge, men steder som The Crocodile holder live i musikkmiljøet i form av gode konserter med både lokale og internasjonale band. Og som det er tradisjon for i denne byen, så kan du drikke en lokal IPA og spise vedovnsbakt pizza under konserten.

Chihuly Garden and Glass Museum

Dale Chihulys glass har lenge vært et midtpunkt i byens kunstmiljø, og denne hagen og museet gir det en verdig plass midt i byen.

Fly til Seattle og se en kamp med Seattle Seahawks.
Atmosfæren i og rundt CenturyLink Field stadion er elektrisk når Seattle Seahawks spiller. (Foto: Alamy)

Begivenheter

 • Northwest Folklife Festival (mai)
 • Seattle International Film Festival (mai/juni)
 • Fremont Solstice Fair (juni)
 • Bite of Seattle (juni)
 • Seafair Weekend (august)
 • Bumbershoot (september)
 • Washington State Fair (september)

Fly med Norwegian

Få en komfortabel flytur til en lav pris

Fly med Norwegian, gratis WiFi ombord.

  Spis og drikk om bord

  Du får kjøpt et variert utvalg av snacks, sandwicher og andre lette måltider og drikke på turen. På våre langdistanseflyvninger tilbyr vi også en tre-retters meny. Mer om mat og drikke om bord.

  Underholdning om bord

  Med Norwegian har du god tilgang på underholdning om bord. På de fleste flyvninger tilbyr vi "video on demand" med et stort utvalg av filmer og tv-serier.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Nye fly – lave utslipp

  Fly med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen på flyene våre er bare 3,6 år. Det betyr mer komfortable flyreiser for deg, og mindre utslipp for miljøet.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

  Tjen CashPoints

  Bli medlem av Norwegian Reward og tjen CashPoints hver gang du flyr med oss. 

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.