Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

JTR

Fly til Santorini Hellas

Santorini i korte trekk

Hvorfor Santorini?

Mange drar nok til Santorini for å oppleve solnedgangene i landsbyen Oia, men øyas voksende renommé som et sted for matentusiaster, hvor man kan oppleve noen av Hellas' fineste matvarer og viner, er nok et bedre argument for å besøke øya.

Det lokale møtestedet

På barene langs strendene i landsbyene Kamari og Perissa sørøst på øya er man godt kjent med de festglade menneskene som tar til stranden for å danse i den svarte vulkansanden når skumringen nærmer seg.

Visste du dette?

Noen lærde – riktignok dem av den mer new age-sorten – mener at denne øya kan være stedet hvor Atlantis en gang befant seg.

Boktips

Det var Platon som først diskuterte eksistensen av Atlantis. Også i dag går diskusjonen om han baserte sin fortelling på historiske fakta, eller om den sagnomsuste byen i realiteten var en moralsk allegori, men du kan jo lese hans dialog Timaios og vurdere selv.

Fakta

 • Befolkning: 18 883 (2011)
 • Besøkende per år: 356 443 (2015)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 12 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august: 26 °C

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.