Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

OAK

Fly til San Francisco/Oakland USA

San Francisco i korte trekk

Hvorfor San Francisco?

Byen har alltid vært en av de vakreste i verden. Nå har teknologiutviklingen gjort den sjarmerende byen til et investeringsmekka i tillegg til at det allerede er et populært reisemål. 

Det lokale møtestedet

Dolores Park er blitt byens kulturelle episentrum med en blanding av hipstere, LGBT og Marina «bros» som koser seg i Mission-distriktets solfylte mikroklima. 

Visste du dette?

Det finnes ingen beviser på at Mark Twain kom med følgende, berømte utsagn: «The coldest winter I ever spent was a summer in San Francisco.» Det betyr ikke at det ikke stemmer. Husk flere lag, eller vær forberedt på å kjøpe en overpriset fleecejakke.

Lesetips

Cool Gray City of Love: 49 Views of San Francisco (Gary Kamiya, 2013)

Fakta

 • Befolkning: 837 442
 • Besøkende per år: 16,9 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 11 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august 16,5 °C

Gjør deg klar til å reise

Vi er her for å hjelpe deg med å forberede deg på en trygg reise og har innført en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet når du flyr med Norwegian.

Les mer om våre tiltak

Fly med Norwegian

 • Tjen CashPoints
  Bli medlem av Norwegian Reward og CashPoints hver gang du flyr, bor på hotell eller kjører leiebil, og bruk dem når du bestiller nye flybilletter

 • Fleksible billetter
  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise. Les mer om billetttypene våre.

 • Drivstoff-effektive fly
  Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, lommeboka og for miljøet. De fleste flyene er innredet med Boeing Sky Interior og har WiFi om bord. Les mer om flyene våre.

 • Setereservasjon
  Fra 100 NOK og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Legg til setereservasjon.