Du bruker nå tilgjengelighetsmodus. Slå av tilgjengelighetsmodus.

SFO

Fly til San Francisco USA

Priser fra for reiser med 1 passasjer i NOK. Inkluderer skatter og avgifter.

Fly til San Francisco

Fly til San Francisco

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Fly til San Francisco

 • = Noen av flyvningene i denne perioden har mellomlanding

Listen viser laveste tilgjengelige pris per voksen i valgt periode.

San Francisco i korte trekk

Hvorfor San Francisco?

Byen har alltid vært en av de vakreste i verden. Nå har teknologiutviklingen gjort den sjarmerende byen til et investeringsmekka i tillegg til at det allerede er et populært reisemål. 

Det lokale møtestedet

Dolores Park er blitt byens kulturelle episentrum med en blanding av hipstere, LGBT og Marina «bros» som koser seg i Mission-distriktets solfylte mikroklima. 

Visste du dette?

Det finnes ingen beviser på at Mark Twain kom med følgende, berømte utsagn: «The coldest winter I ever spent was a summer in San Francisco.» Det betyr ikke at det ikke stemmer. Husk flere lag, eller vær forberedt på å kjøpe en overpriset fleecejakke.

Lesetips

Cool Gray City of Love: 49 Views of San Francisco (Gary Kamiya, 2013)

Fakta

 • Befolkning: 837 442
 • Besøkende per år: 16,9 millioner (2013)
 • Gjennomsnittstemperatur januar: 11 °C
 • Gjennomsnittstemperatur august 16,5 °C

Hva skjer i San Francisco?

Zuni Cafe

Hippe, nye restauranter er det flust av i San Francisco. Men Zuni Cafe er tidløs. Spisestedet er mer enn 35 år gammelt, men er fortsatt en vinner når det gjelder californisk mat. Det er en god grunn til at den vedovnsstekte kyllingen for to med brødsalat er berømt. Eller så kan du bare stå ved den nydelige kobberdekte baren med en cocktail og beundre utsikten over Market Street. 

Tartine, Craftsman & Wolves og b. patisserie

San Francisco opplever en renessanse av håndverksbakerier. Tartine og Craftsman & Wolves har banet vei, men b. patisserie er kanskje det aller beste. Eieren Belinda Leong baker deilige franske bakervarer, som for eksempel den lette «Kouign-amann» – en butterdeigspesialitet fra Bretagne som virkelig tar kaka. Se etter det nye utsalget hennes over gaten, B. on the Go, der hun serverer sandwicher og snacks.

Burma Superstar, Spices og Good Luck Dim Sum

De som bor her, vet at de beste asiatiske spisestedene ikke ligger i Chinatown, men i ute i The Avenues. Clement Street i Inner Richmond, mellom 2. og 12. avenue, har aller flest å by på. Noen utvalgte restauranter: Burma Superstar serverer autentisk burmesisk mat (bestill «tea leaf salad»); Spices (I og II) disker opp med sterke kinesiske Sichuan-retter; og Good Luck Dim Sum er det beste av mange gode dim sum-gatekjøkken. 

The Ferry Building Marketplace

Enhver matelskere som drar innom San Francisco, må ta turen til Ferry Building Marketplace. Det er uten tvil sentrum av Bay-distriktets kulinariske univers. Og dette betyr at det står ganske sterkt i hele den kulinariske verden. En cappuccino på Blue Bottle Coffee, grillet ostesmørbrød fra Cowgirl Creamery og Secret Breakfast-iskrem på Humphry Slocombe er en god start. Du får enda flere smakebiter på bøndenes marked på tirsdag, torsdag og lørdag.

Fly til San Francisco, besøk The Ferry Building Marketplace
The Ferry Building Marketplace

Specs

De historiske barene i San Franciscos North Beach trenger ikke å friste med lekre cocktails og håndverksøl, for de har karakter. Specs er en av de klassiske barene, i et smug ved Columbus Avenue. Baren er over 50 år gammel, og de billige drinkene, nøkterne bartenderne og det koselige, falleferdige interiøret gir et innblikk i hvordan det var før i tiden, da stedet ble frekventert av strippere, poeter og sjauere.

SFJAZZ Center og The Chapel

San Francisco har et herlig utvalg av forskjellige livemusikksteder. Nye SFJAZZ Center er et glitrende moderne jazzmekka. The Chapel, på sin side, tilbyr rockeband i et vakkert omgjort likhus (med himlinger i taket som gir imponerende akustikk). 

Swedish American Music Hall og The Fillmore

I tillegg finner du historiske Swedish American Music Hall for akustiske visesangere i et en renovert ballsal fra 1907. Og de hundrevis av konsertplakatene på veggen i The Fillmore avslører at dette er et høyt skattet konserthall, der storheter som James Brown, Grateful Dead, Smashing Pumpkins og The Cure har opptrådt.  

Fly til San Francisco og opplev utelivet i North Beach
Utelivet i North Beach, San Francisco

Fillmore Street og Japantown Center Malls

Mark by Mark Jacobs, Rag & Bone, og Rebecca Minkoff er bare noen få av de hippe butikkene du finner blant de uavhengige forretningene langs nedre Pacific Heights på Fillmore Street. Denne delen tilbyr mer avslappet merkeshopping enn galskapen du finner på Union Square. Det ligger også i gangavstand til Japantowns kitschy og morsomme Japan Center Malls, der du får alt fra hjemmelaget udon til mangablader og alle mulige Hello Kitty-artikler du kan tenke deg.

Aether

Aether selger moteriktig, eksklusivt yttertøy for dame og herre i en av de kuleste butikkene som finnes: tre shippingcontainere som er stablet oppå hverandre som Tetris-brikker. Dette er også et perfekt utgangspunkt hvis du vil utforske det blomstrende Hayes Valley-strøket, som er fullt av eksklusive butikker.

California Academy of Sciences

California Academy of Sciences finnes det noe som fanger oppmerksomheten til selv de viltreste barna, med planetarium, akvarium, fire-etasjers regnskog, levende tak og albinoalligatoren Claude.

De Young Museum

Men i tilfelle noen skulle kjede seg, ligger dette glimrende vitenskapsmuseet rett overfor de Young Museum, som huser spennende kunstgjenstander. (Det er gratis å nyte panoramautsikten øverst i de Youngs observasjonstårn.) Det er heller ikke lange spaserturen bort til de populære Golden Gate-attraksjonene, som for eksempel Conservatory of Flowers, Japanese Tea Garden og Stow Lake.

Baseball

Hvis baseball-laget Giants er i byen, må du hive deg rundt. AT&T Park, hjemmebanen til laget som har vunnet tre World Series de siste seks årene, er uten tvil en av de beste stadionene i landet å se baseball på. Laget har også en hard kjerne av supportere (herdet av den iskalde vinden på den forrige hjemmebanen, Candlestick Park, som nå er revet). Bay Area kvalitetsmat hører også med (ta deg en Dungeness crab sandwich).

Urban Putt

Mission-strøket har moderne restauranter og et yrende barliv og er blitt kjent som en lekeplass for voksne. Det stemmer fortsatt, men nå finnes det et familievennlig alternativ også. Urban Putt ble startet av tech-forlagsmannen Steve Fox og er en high-tech innendørs minigolfbane i et renovert viktoriansk bygg, og passer ypperlig for barn. Her serveres det også lekker pubmat og øl, vin og cocktails til foreldre.
urbanputt.com

Lands End Coastal Trail

Du får flott utsikt til Golden Gate Bridge og byens kuperte kystlinje fra den nylig oppgraderte stien Lands End Coastal Trail helt nord-vest i San Francisco. Det er en lite krevende sløyfe på 5,6 km, så det er ingen sak å gå ned til ruinene av gamle Sutro Baths, bygget i romersk stil, og deretter ta en matbit på restauranten Cliff House med utsikt over havet (og gratis popovers).

Fly til San Francisco, opplev Lands End Coastal Trail
Lands End Coastal Trail, nord-vest i San Francisco

Begivenheter:

 • San Francisco Film Noir Festival (januar)
 • San Francisco Beer Week (februar)
 • Chinese New Year Parade (februar)
 • Cherry Blossom Festival (april)
 • Bay to Breakers (mai)
 • North Beach Festival (juni)
 • San Francisco LGBT Pride (juni)
 • Fillmore Jazz Festival (juli)
 • San Francisco Street Food Festival (august)
 • Ghirardelli Chocolate Festival (september)
 • Hardly Strictly Bluegrass Festival (oktober)
 • Fleet Week San Francisco (oktober)
 • The Great Dickens Christmas Fair (november–desember)
Fly til San Francisco i juli og opplev Fillmore Jazz Festival
Fillmore Jazz Festival

Fly med oss

Få en komfortabel flytur om bord i vår 787 Dreamliner

Fly komfortabelt med Norwegian.

  Spis og drikk om bord

  Du kan velge mellom to menyer på alle langdistanserutene våre og få to måltider inklusive vin, øl eller mineralvann.

  Nye fly – lave utslipp

  På langdistanserutene våre flyr du med 787 Dreamliner, som er et av de mest behagelige og miljøvennlige flyene i verden.

  Setereservasjon

  Fra 10 euro og oppover kan du få vindussete, sitte langt framme for å spare tid eller sitte nær nødutgangene for å få mer beinplass. Har du allerede bestilt billett? Legg til setereservasjon

  Underholdning om bord

  Kos deg med vårt hypermoderne underholdningssystem med filmer, TV-programmer, spill og et interaktivt 3D-kart med tips om reisemålet ditt.

  Fleksible billetter

  Reiseplaner kan være fleksible, og derfor er vi det også. Hos oss kan du gjøre endringer på billetten din opptil 30 minutter før avreise.

This site requires web browser cookies to be turned on!

Du bruker nå tilgjengelighetsmodus.

Du bruker nå desktop versonen på en mobil enhet.